openSUSE 12.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.1
drzim fige
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Evo i ja konacno uhvatio vremena za Gnome verziju. Krece instalacija.
uf... za to posebno držim figeSuko je napisao/la:Evo i ja konacno uhvatio vremena za Gnome verziju. Krece instalacija.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Sad ja kažemSuko je napisao/la:Evo i ja konacno uhvatio vremena za Gnome verziju. Krece instalacija.
Kaj je KDE dosadio ili pokusa radi?
Where there is a gui there's a way.
Bolje istraži alternativnu KDE distribuciju iste kvalitete.
Ja mislim probati Debain 7.0 kad izađe... Do onda ne probavam niš! Možda suse 12.2...
Ja mislim probati Debain 7.0 kad izađe... Do onda ne probavam niš! Možda suse 12.2...
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ma KDE sam strgao pa odlucih probati taj gnome 3. Nisam ga nikad u zivotu niti kao live isprobao. Ocekujem da cu mrziti gnome 3.
Mislim da sam gnoma 3 probao na, čini mi se, fedori 16, uglavnom ona sa Jules Verne podmornicom ili sl. na defaultnom desktopu.
Bio sam izgubljen. Potpuno.

Bio sam izgubljen. Potpuno.
Where there is a gui there's a way.