Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Narudžbe majica
@speedy zaledi živce 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
postarine cu josh morat cekirat za ostala podrucja za Slavonce sam vec rekao da se mozemo nac pa nema postarine 
ispravio sam gore post sa slikama bijele verzije majice
ispravio sam gore post sa slikama bijele verzije majice
Dobro izgleda, samo sa desne strane kao da još nešto fali.
E trebalo je jednu limited seriju sa autogramima admina
E trebalo je jednu limited seriju sa autogramima admina
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se je napisao/la:Dobro izgleda, samo sa desne strane kao da još nešto fali.
Gdje s desne strane?
nego ima jos tko sa kakvim primjerom maje ili da pokrecemo proceduru narucivanja itd?
sa desne prednje strane (gledaj majicu kao da si u njoj)
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se je napisao/la:sa desne prednje strane (gledaj majicu kao da si u njoj)
pa nefali nista LZS logo je s lijeve i desno je prazan prostor to je ono sto smo gore vec raspravljali,,, isao sam na to da je ova verzija malo "smirenija" bez velikih stvari na sredini majice itd td
Ali kako ćemo se uočit.
Znaš li koliko će koštat dostava po ostatku zemlje?
max360se je napisao/la:Ali kako ćemo se uočit.
ma nebrini uocit ce se zuti kljun na pingou
nisam jos stigao bacit oko na cijene budem danas to probao pohvatat,,,,,,, radim po terenu svaki dan pa mi mal sporo ide....
Glavno da ide 
Stavi flurescentni kljun
Stavi flurescentni kljun
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Meni se svidja dizajn i veliki i mali. Kaj se mene tice moze se pocet sa narudzbama.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.