Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Narudžbe majica
I to Harleya. 
- kova-ng
Meni je stigla, ugodno se iznenadio jer je stigla prije neg sto sam ocekivao. Majica je kvaliteta i cvrsta, malcice mi je sira, al nije problem.
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Da podijelim s vama malu anegdotu od jučer vezanu uz LZS majicu
Jučer u firmu navratili informatičari poriktati nešt šefu na kompu,... pozove šef mene i još par kolega u svoju kancelariju da kažemo kolegama iz informatike da li imamo kakvih problema s našim kompovima,…
I tako dogegam se ja do njega i s odmah s vrata prokomentiram kak mi ništ ne treba osim admin passa za jedan program kojeg mi ionako informatičari neće dati pa da sam bez veze dolazio,…
Na to, informatičar koji je sjedio za šefovim kompom (neki novi lik, vjerojatno friško zaposlen jer ga još nikad nisam sreo i vidio ili koji jednostavno nikad dosad nije navraćao kod mene u firmu) me pogleda i reče "pa znaš kolega da korisnici ne smiju biti admini,… politika firme",… ja prokomentiram uz osmjeh: "znam, znam,… nema veze bum se drugačije snašao" i odem,…
10-ak min kasnije dođe do mene onaj "novi" informatičar i pita me na kojoj sam distri i malo smo još proćaskali kako je šteta kaj naša firma (koja je državna) ne prijeđe na linux jer ovako na godišnjoj razini sline novce poklonimo M$-u,… i naravno, usput mi je u povjerenju da ga neću zlouporabiti dao i password koji sam tražio
Koje veze s svime gore napisanim imaju s time LZS majice,… pa jednostavno, da je nisam imao na sebi ne bi onaj "novi" informatičar tako lako prepoznao kolegu po OS-u
… i da, nisam jučer stigao pitati, ali ak je moj "novi" informatičar u firmi član LZS foruma, veliki pozdrav,… a on će se već prepoznati u priči ako je
Jučer u firmu navratili informatičari poriktati nešt šefu na kompu,... pozove šef mene i još par kolega u svoju kancelariju da kažemo kolegama iz informatike da li imamo kakvih problema s našim kompovima,…
I tako dogegam se ja do njega i s odmah s vrata prokomentiram kak mi ništ ne treba osim admin passa za jedan program kojeg mi ionako informatičari neće dati pa da sam bez veze dolazio,…
Na to, informatičar koji je sjedio za šefovim kompom (neki novi lik, vjerojatno friško zaposlen jer ga još nikad nisam sreo i vidio ili koji jednostavno nikad dosad nije navraćao kod mene u firmu) me pogleda i reče "pa znaš kolega da korisnici ne smiju biti admini,… politika firme",… ja prokomentiram uz osmjeh: "znam, znam,… nema veze bum se drugačije snašao" i odem,…
10-ak min kasnije dođe do mene onaj "novi" informatičar i pita me na kojoj sam distri i malo smo još proćaskali kako je šteta kaj naša firma (koja je državna) ne prijeđe na linux jer ovako na godišnjoj razini sline novce poklonimo M$-u,… i naravno, usput mi je u povjerenju da ga neću zlouporabiti dao i password koji sam tražio
Koje veze s svime gore napisanim imaju s time LZS majice,… pa jednostavno, da je nisam imao na sebi ne bi onaj "novi" informatičar tako lako prepoznao kolegu po OS-u
… i da, nisam jučer stigao pitati, ali ak je moj "novi" informatičar u firmi član LZS foruma, veliki pozdrav,… a on će se već prepoznati u priči ako je
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
zanimljiva anegdota
majice su stigle i zakon su
majice su stigle i zakon su
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
LZS majice otvaraju vrata koja bi inače bila zatvorena - novi sloganBertone je napisao/la: Koje veze s svime gore napisanim imaju s time LZS majice,… pa jednostavno, da je nisam imao na sebi ne bi onaj "novi" informatičar tako lako prepoznao kolegu po OS-u
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Ja svojim korisnicima ne dam admin password, ali im pržim distre na firminim medijima...
btw još nisu došle majice... valjda će ovih dana..
- Captain Hook
Evo stigle hvala , samo mislio sam da ce biti malo veci logo ispred ili su ono bile lanjske majice? Uglavnom lijepe su i jedva cekam da ih prosetam po gradu 
Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
All Ubuntu Forks...
- Suko
- Site Admin
Veći logo su bile lanjske. Ove su diskretnije.
- Captain Hook
Pa sigurno, bolje da su diskretnije.
Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
All Ubuntu Forks...