prema ovom tvom opisu ima 5% katolika u hrvatskoj (ako i toliko) a ne 90+% ko sto se hvaleMarkec je napisao/la: Znaš, meni to ne smeta, hoču reć, bolje je biti ateist nego neki drugi vjernik. večina vjernika ni ne prihvača znanost niti ikakve teorije o nastanku, jednostavno se drze kurana ili biblije ko pijana plota.
Vjerujete li u Boga?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Svijet više neče biti isti za 50 godina
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
- Spol: M
A mislio sam da se na ovom forumu neće nitko sjetiti religije 
-
Lutherus
Pa nema ni 5% a većina brakova ionako nije valjana jer da bi brak bio valjan žena mora za vrijeme stupanja u brak biti djevica, u spurotnom ju smiješ kamenovatizole052 je napisao/la:prema ovom tvom opisu ima 5% katolika u hrvatskoj (ako i toliko) a ne 90+% ko sto se hvaleMarkec je napisao/la: Znaš, meni to ne smeta, hoču reć, bolje je biti ateist nego neki drugi vjernik. večina vjernika ni ne prihvača znanost niti ikakve teorije o nastanku, jednostavno se drze kurana ili biblije ko pijana plota.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Eto vidiš! Još da je uvest džiziju ili crkvenu desetinu (ovisno u političko-vjerskom području), te pravo prve bračne noći i eto ti uređenog društva!Lutherus je napisao/la:Pa nema ni 5% a većina brakova ionako nije valjana jer da bi brak bio valjan žena mora za vrijeme stupanja u brak biti djevica, u spurotnom ju smiješ kamenovati
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
Lutherus
A opet isto tako Hrvatska nije katolička zemlja jer se ustavom jamči pravo na slobodu izražavanja i vjersku slobodu svakog pojedinca i ne diktira se strikno jedna vjera. Neznam za ostatak no po zadnjem popisu u Varaždinu se 47% građana izjasnilo ateistima i čak 9% jedi vitezovima.
Istina, al dobro nece ih biti toliki procenat. Hm, zanima me da li svi ateisti vjeruju/podrzavaju teoriju evolucije ?Lutherus je napisao/la:Zahebi to, ionako kroz 80 do 120 godina bude više od 96% populacije ateista.
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
-
Lutherus
Teorija evolucije je činjenica. U to nemaš kaj vjerovati ili podržavati. To je tak, samo još jedna od činjenica kao i posotjanje elktrona.
ja sam ateista i ne vjerujem u teoriju evolucije
evoluciju unutar vrste da ali evolucija izmedju vrsta ne...
a nece nikada postati cinjenica osim ako ne upoznamo vremenskog putnika da nam ode provjeriti... ipak se jos uvjek zove TEORIJA evolucije
a nece nikada postati cinjenica osim ako ne upoznamo vremenskog putnika da nam ode provjeriti... ipak se jos uvjek zove TEORIJA evolucije
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
opet religija/znanost rasprava...držat ću se ja podalje