Vjerujete li u Boga?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: Svijet više neče biti isti za 50 godina

Post Postao/la zole052 »

Markec je napisao/la: Znaš, meni to ne smeta, hoču reć, bolje je biti ateist nego neki drugi vjernik. večina vjernika ni ne prihvača znanost niti ikakve teorije o nastanku, jednostavno se drze kurana ili biblije ko pijana plota.
prema ovom tvom opisu ima 5% katolika u hrvatskoj (ako i toliko) a ne 90+% ko sto se hvale :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

A mislio sam da se na ovom forumu neće nitko sjetiti religije :)
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

zole052 je napisao/la:
Markec je napisao/la: Znaš, meni to ne smeta, hoču reć, bolje je biti ateist nego neki drugi vjernik. večina vjernika ni ne prihvača znanost niti ikakve teorije o nastanku, jednostavno se drze kurana ili biblije ko pijana plota.
prema ovom tvom opisu ima 5% katolika u hrvatskoj (ako i toliko) a ne 90+% ko sto se hvale :mrgreen:
Pa nema ni 5% a većina brakova ionako nije valjana jer da bi brak bio valjan žena mora za vrijeme stupanja u brak biti djevica, u spurotnom ju smiješ kamenovati :mrgreen:
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Lutherus je napisao/la:Pa nema ni 5% a većina brakova ionako nije valjana jer da bi brak bio valjan žena mora za vrijeme stupanja u brak biti djevica, u spurotnom ju smiješ kamenovati :mrgreen:
Eto vidiš! Još da je uvest džiziju ili crkvenu desetinu (ovisno u političko-vjerskom području), te pravo prve bračne noći i eto ti uređenog društva! :mrgreen:
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Lutherus

A opet isto tako Hrvatska nije katolička zemlja jer se ustavom jamči pravo na slobodu izražavanja i vjersku slobodu svakog pojedinca i ne diktira se strikno jedna vjera. Neznam za ostatak no po zadnjem popisu u Varaždinu se 47% građana izjasnilo ateistima i čak 9% jedi vitezovima.
jasox

Post Postao/la jasox »

Lutherus je napisao/la:Zahebi to, ionako kroz 80 do 120 godina bude više od 96% populacije ateista.
Istina, al dobro nece ih biti toliki procenat. Hm, zanima me da li svi ateisti vjeruju/podrzavaju teoriju evolucije ?
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Lutherus

Teorija evolucije je činjenica. U to nemaš kaj vjerovati ili podržavati. To je tak, samo još jedna od činjenica kao i posotjanje elktrona.
zole052

Post Postao/la zole052 »

ja sam ateista i ne vjerujem u teoriju evolucije :mrgreen: evoluciju unutar vrste da ali evolucija izmedju vrsta ne...

a nece nikada postati cinjenica osim ako ne upoznamo vremenskog putnika da nam ode provjeriti... ipak se jos uvjek zove TEORIJA evolucije ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

:facepalm

nebum komentiral.........
shicy

Post Postao/la shicy »

opet religija/znanost rasprava...držat ću se ja podalje :D
Zaključano