ElementaryOS Jupiter > Luna > Freya
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Elementary OS Jupiter ugašen, uskoro stiže Luna
Luna beta1 should be released on October 27th. Daniel Forè has written to all the elementary-project developers to announce that next week, will be the week of Luna.
http://noiaggiorniamo.blogspot.com/2012 ... tobre.html
http://noiaggiorniamo.blogspot.com/2012 ... tobre.html
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Zole kak si rješio problem kad ubaciš CD ili USB pa nema nikakvog pokazatelja za njih?
Jesi vratio gumb za minimiziranje?
meni kada ubacim stik odmah iskoci 'files' i pokaze sta je na njemu... a sto se tice minimiziranja brzo se naviknes minimizirati na docku ili uopce ne minimizirati kao u gnome shelluAbnormal je napisao/la:Zole kak si rješio problem kad ubaciš CD ili USB pa nema nikakvog pokazatelja za njih?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- zagortenay
Evo instalirao sam daily build!Ali ne polazi mi za rukom da promijenim plank temu?U config/plank/theme kad promijenim jednostavno ništa se ne mijenja čak ni kad ostavim folder prazan.Probao samn i u file /usr/share/plank ali ništa

No pain,no pain!
a nema za mjenjanje tema za sada, moze se kao sto se vidi u pear os-u ali nisu jos to slozili, nadam se da oce to srediti za betu...zagortenay je napisao/la:Evo instalirao sam daily build!Ali ne polazi mi za rukom da promijenim plank temu?U config/plank/theme kad promijenim jednostavno ništa se ne mijenja čak ni kad ostavim folder prazan.Probao samn i u file /usr/share/plank ali ništa![]()
inace ovaj daily build je puno losiji od predhodnih, nisu niti repozitoriji slozeni kako treba, nema update managera nego moras preko terminala... u svakom slucaju su rekli prije da ce beta morati ici fresh install a nece biti dovoljan update
- zagortenay
Kako nema update manager u mene ima? 
No pain,no pain!
- zagortenay
I nemojte mi reći da neće postojati opcija za promjenu ikona?Ako to ne ugrade kvragu sa elementarijem!!!
No pain,no pain!
a nisam vidovitzagortenay je napisao/la:I nemojte mi reći da neće postojati opcija za promjenu ikona?Ako to ne ugrade kvragu sa elementarijem!!!
mozda nece biti gui-i ali promjeniti se moze svakako, toje ipak linux
meni su dobre ikone sta da ti kazem...
i na kraju krajeva to je tek prvaverzija pantheona, nitko te ne tjera da je koristis
- zagortenay
Evo ti nazad zole
Dobro si rekao međutim ipak je to linux.Nije se našlo ono što se u njemu ne može promijenit. heh P.S.

No pain,no pain!
izgleda nista danas od bete, izasao novi unstable build...
http://noiaggiorniamo.blogspot.com/p/daily-luna-1.html
http://noiaggiorniamo.blogspot.com/p/daily-luna-1.html