Informatičar starog kova...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Informatičar starog kova...
Sad me triba pustit neko vrime da prožvačen Mint (Mate) i da napišen post 
Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
- drone
- Moderator
Dobrodošao.
Čitao sam tvoj blog neko vrijeme jer sam i sam godinama radio taj posao. Pokrio si sve moguće i nemoguće situacije koje sam i ja proživio (i malo maka nakon svega) i na tome svaka čast. Ali sjećam se da si spominjao nekakve "crnačke" sustave, pa pomislih, kolega, zabavan si mi, ali dalje nećeš moći
Drago mi je što si odlučio isprobati jednu... hm... polucrnačku distru. Nadam se da ćeš imati volje za dalje i da je to tek početak.
BTW avatar ti je originalan.
Čitao sam tvoj blog neko vrijeme jer sam i sam godinama radio taj posao. Pokrio si sve moguće i nemoguće situacije koje sam i ja proživio (i malo maka nakon svega) i na tome svaka čast. Ali sjećam se da si spominjao nekakve "crnačke" sustave, pa pomislih, kolega, zabavan si mi, ali dalje nećeš moći
Drago mi je što si odlučio isprobati jednu... hm... polucrnačku distru. Nadam se da ćeš imati volje za dalje i da je to tek početak.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Heisenberg
drone je napisao/la:Dobrodošao.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Nisan moga izdržat a da ne spomenem (naravno, u pozitivnom kontekstu) u najnovijem postu Mint 14
P.S. Post ide večeras...
P.S. Post ide večeras...
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
A šta ću kad imam djaba na blog.hr i još mi je ekipa iz Plus hostinga dala djaba na korištenje informaticar.eu i još mi instalirali Wordpress...
da pomogneš projekt
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa tako reci... znaš, ja san ti malo stariji čoek a ni inteligencija mi nije jača strana.max360se je napisao/la:da pomogneš projekt
Projekt razvija kolega iweb