Windows 7slike od installa do podesavanja

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: Windows 7slike od installa do podesavanja

Post Postao/la Grof »

DoDo je napisao/la:Imam osjećaj da će nakon izdavanja Windowsa 7 Microsoft opet biti tužen od strane FSF-a i Apple-a, a možda i od još ponekih. No nakon što poplaćaju sve kazne, još uvijek će biti u profitu. Ja osobno im ne bih dao da plaćaju kazne - ja bih im zabranio plasiranje proizvoda na tržište - onda bi možda počeli drugačije razmišljati...
Ja se nadam da će i njih recesija pokosit. Barem višestruko u odnosu na Open SOurce zajednicu...!!
kava
tuxi
Spol: M

Post Postao/la tuxi »

:offtopic danas citao komentar, s hard poglede win7 je sp2 ili sp3 za vistu :mrgreen:
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Ljudi, ne treba sad mržnju širit prema M$-u i njihovim proizvodima... kompanija u kapitalizmu kao svaka druga -> želi maksimizirat svoj profit i tu nema lijepih riječi ili fair playa. Sve te kompanije nisu "good guy" same po sebi (kao što se recimo Google prikazuje) već pokušavaju bit "good guy" prema potencijalnim kupcima svojih proizvoda.
I takva je svaka, ama baš svaka, multinacionalna kompanija: od Applea i Microsofta, preko Googlea i Yahooa, pa sve do Cannonicala i RedHata. Nema tu neke etike :-)

Ako mi još ne vjerujete... pogledajte koliko para imaju članovi uprava tih kompanija i vlasnici njihovih dionica. Ako oni sami po sebi žele dobro svijetu, zašto ne daju sav višak zarađenog novaca drugima, siromašnima itd.? Nek im ostane dovoljno za pristojan život, ma može i kuća s bazenom na obali mora i 3-4 automobila... ali 10 kuća i stanova, 2 jahte, 10-ak automobila i sl. - to je... :misli ...to nije obzirno prema... Africi?

Tako da je iskonski cilj svih njih zgrnut više para... a da danas je moderno bit dobar i "good guy", jer onda ljudi rađe koriste i kupuju tvoje proizvode. No na kraju nije to ni loše, jer sve dok vlada kapitalizam, korporacije će se pravit da su "good guy" što je bolje nego bit samo "bad guy", ipak iz tog pretvaranja proizađe nešto dobro (pa i od M$-a).
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan »

Instalirao Win7 beta i mogu reci jedino ovo:
instalacijom Ubuntua sam totalno zaboravio na - drivere. cim sam instalirao, vidio da nema zvuka, slika nemože na 1280×800, color nemože na 32bit i sl. odmah sam to obrisao.

Linux rules! :oops:
ASUS Eee PC Linux Xandros user.
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
devil

Post Postao/la devil »

instaliralsam pred par dana win 7 u virtualnu masinu. zadnja 2 os koja su izbacili- 2008 server i win 7 su fantasticni. funkcionalni brzi, kvalitetni. napakon je ms naucio. svaka im cast, iskreno jedva cekam da sedmica izade, mislim da cu ju imat kao dual boot na polovnom laptopu. mislim nije ni bliku brzini/kvaliteti mog linux sustava, ali su se rpibliziili. i stvarno lijepo sedmica izgleda. za razliku od kde4 uspjeli su u ljepotu spojiti sa funkcionalnoscu.
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Devil mozes stavit koji screenshot?
devil

Post Postao/la devil »

eto slika. nisam enejblal graficku akceleraciju pa nema svigh fensi efekti, ali dobro je i ovako:)
slikaslikaslika
slikaslikaslika
slika

sad mu bas slazem 3d akceleraciju bas da vidim kak radi na virtualboxu p a ako bude dobro javims e sa impresijama:)
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Hvala za slike :) EE tamo je tuxi :mrgreen: :ugeek: Ma meni ne treba ono fensi, samo me zanimalo da kako izgleda u virtualnoj masini.
csx

Post Postao/la csx »

Kristijan je napisao/la:Instalirao Win7 beta i mogu reci jedino ovo:
instalacijom Ubuntua sam totalno zaboravio na - drivere. cim sam instalirao, vidio da nema zvuka, slika nemože na 1280×800, color nemože na 32bit i sl. odmah sam to obrisao.

Linux rules! :oops:
podesiš si samo net, a 7ca ti sve povuce sa neta ;)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Znači, čim izađe sedmica, odoše ljudi sa Linuxa ...
Da nema Viste, najmanje 30 % ljudi koji koriste Linux ne bi nikad bilo na njemu.
Ako će sedmica biti kao što je bio XP, tko će više htjeti preći na Linux ?
Odgovori