Novi broj Buga
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Novi broj Buga
žalosno je što oni samo o Ubuntu-u pišu, kud već premalo pišu o Linux-u i općenito open source-u, samo se na Ubuntu fokusiraju, toliko je dobrih distri i toliko je novosti iz open source svijeta koje su stvarno revolucionarne a oni i dalje ništa
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
ahhh, koliko netočnih navoda u ovom tekstu, strašno, ovaj je valjda dobio zadatak da nešto napiše i skupusio valjda najbolje što je znao u vremenu kojeg je dobio
šteta, od ovog članka neće biti koristi, ništa od novih korisnika
šteta, od ovog članka neće biti koristi, ništa od novih korisnika
Zadnja izmjena: sailor, dana/u 31 sij 2013, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Abzeenth
- Site Admin
Nemojte tako prozivati ljude poimence i pljuvati bez nekih konkretnih argumenata. Čovjek će se googlati (ili možda ima postavljen Google Alerts za svoje ime) i naći će ovu temu u kojoj pljujete po Bugu i šta onda?
To je skoro jednako loše za Linux zajednicu kao i neki loše napisan članak.
To je skoro jednako loše za Linux zajednicu kao i neki loše napisan članak.
imaš pravo, maknuo sam ime
Počeo sam čitati temu broja poslijepodne i nakon druge stranice odložio BUG na stranu .. sad sam si skuhao čaj, mozak prebacujem u mod djeteta koje ide u 7 ili 8 razred osnovne i krećem čitati ispočetka
PS. Nekako mi se čini da su u Enteru pisali puno bolje članke o linuxu od ovog, no idem čitati pa kud puklo da puklo
PS. Nekako mi se čini da su u Enteru pisali puno bolje članke o linuxu od ovog, no idem čitati pa kud puklo da puklo
- Abzeenth
- Site Admin
Jao, EnterBertone je napisao/la: PS. Nekako mi se čini da su u Enteru pisali puno bolje članke o linuxu od ovog, no idem čitati pa kud puklo da puklo
Bit će da nisam baš pažljivo čitala.
O da, jesu .. mislim da sam negdje pospremio broj u kojem je tema broja bio 8.04 LTS 
-
Lutherus
E ako ti ni nakon moda 7 godišnjaka idalje nije jasno, prebaci se u mod 90 godišnjaka.
Modam kupiti bug da to sam pročitam i ako treba da im mail box zaspemam.
Modam kupiti bug da to sam pročitam i ako treba da im mail box zaspemam.
- PunkBastard
- Spol: M
ja sam danas pročitao, nisu se baš potrudili istaknuti stvari koje su bolje nego na windowsima, npr. sigurnost, samo je spomenuto kako je sigurniji od windowsa, ništa sa ukrasnim pridjevima ispred, a poslije te teme, odmah stranica iza, tema o steamu, nahvalili su kako i gdje su stigli, ova tema o Linuxu je napisana kao da je neka obveza koja se nikome nije dala pisati pa su samo radi reda to napravili
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.