Mame i tate forumaši (bake&djedovi su također dobrodošli :))

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

meema
Spol: Ž
Kontakt:

Re: ko je tu sve tata?

Post Postao/la meema »

shrike je napisao/la:Ja sam uvijek htio kćer. Nekako mi sinovi nisu previše simpatični, imam loša iskustva sa sobom.
vidis...ja bas suprotno :) ja bi sve sinove (njih 5, jelte :D :D ) - marko, florijan, fabijan, sebastijan i patrik :) dajem sansu da jedna bude cura pa ce se zvati ili karla ili valnea :) :)

jedan ce biti za plin i vodu i to, drugi ce biti dimnjacar, treci ce biti automehanicar, cetvrti zidar/keramicar i peti elektricar :) :) :) ako bude cura dobro bi bilo da bude kozmeticarka ili kuharica, ili pak pravnica (nikad ne znas kad ce ti ustrebati :D )

svako od njih ce nesto raditi po doma, to cu ih uciti od malena tako da ja ne moram :) haahaha

eto, to je moj plan...detalji nisu razradeni, to cemo u hodu :)

:D :D

inace, najbitnije je da je djete zdravo, spol je najmanje bitan :) musko ili zensko, ionako ces ga voljet vise od zivota :)
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
dalibor.klobucaric
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

meema je napisao/la:ionako ces ga voljet vise od zivota :)
hear hear... spiti
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

dalibor.klobucaric je napisao/la:A nece moci.... Dogovor je pao da svaki svoj spol imenuje
:)
ok to je to , isto sam i ja birao imena rofl

zanimljivo kako se zene sjete odlicnog prijedloga 8-)
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

charuga je napisao/la: zanimljivo kako se zene sjete odlicnog prijedloga 8-)
ajd briši ovaj posta ko mi draga vidi vuči će me za jezik 5 godina
:)
ali se slažem s tom izjavom
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
domi

Post Postao/la domi »

Ovo se dugo nije osvježilo pa šta niš od svibnja 2010 a joj Linuxsaši slabo vi to ono :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

a kebabiga, Dalibor ima drugih stvari sada od foruma. Kužiš tito? Neki vise na forumu a dica na igli, i tako to :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
domi

Post Postao/la domi »

Ma za njega mi jasno zato ga ima na fejsu nego sam mislio na ove naše niš nove djece od 2010 :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
zole052

Post Postao/la zole052 »

domi je napisao/la:Ma za njega mi jasno zato ga ima na fejsu nego sam mislio na ove naše niš nove djece od 2010 :)
:no
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

kaj, zole, i ti si sada tata?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Kakvo god ime bude samo nek je neko normalno, ne sad da se zove npr Tristan ili Izolda.
Sretno.
Odgovori