Cooleech je napisao/la:A je. Na gaybooku ti pošalje zahtjev član obitelji i kad ga ignoriraš (pravdajući se da nisi dugo bio online) gledaju te čudno i čak dignu ti pozdrav. Da ne spominjem ogovaranje. Na G+-u ih imam jako malo iz obitelji. Rado bi da ih je bar upola manje, ali što se može.. braću i sestre ne biraš! Joo, da me sad čuju!
vidis da nije do facebooka nego imas dosadnu obitelj
ja sve lagano odje*em pa neka me gledaju kako zele... neznam sto se svi brinu kako ce ih drugi gledati... ako ti se obitelj preseli sa facebooka na g+ onda opet ti nece valjati... vidis da je problem u tebi a ne u facecooku ili g+-u
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ma, to sa užom obitelji je bila šala. Imam dobru braću i sestre. Ok, jedna sestra (najmlađa od sestara) bi mogla bit mrvicu sporija od jezika, ali što je tu je.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:Ma, to sa užom obitelji je bila šala. Imam dobru braću i sestre. Ok, jedna sestra (najmlađa od sestara) bi mogla bit mrvicu sporija od jezika, ali što je tu je.
ma salio sam se.... ali sve se svodi na to da si sam biras prijatelje na svakoj drustvenoj mrezi tako da ti argumenti protiv facebooka ne drze vodu
druga stvar je privatnost, tu je facebook u K ali 98% ljudi nije briga za to...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Cooleech je napisao/la:Ma, to sa užom obitelji je bila šala. Imam dobru braću i sestre. Ok, jedna sestra (najmlađa od sestara) bi mogla bit mrvicu sporija od jezika, ali što je tu je.
otvoren sam i za zenidbu sestara.
uvjet je i dalje isti.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Medojedni, dvi su se već udale, ostaju ti ove mlađe ('93. i '95. godište). Nosi sve!
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!