Microsoft Looking At Office For Linux In 2014
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Orangina
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Microsoft Looking At Office For Linux In 2014
Sad cu ja postaviti blesavo laicko pitanje. Da li zajednica ima pravo odbiti uvrstiti MSO u svoje repose? Jer samo portanje vlasnickih softwarea na linux mi se cini lose. Iz perspektive linux pocetnika to mi izgleda.. strasno. Jer do sad nisam naisao na aplikaciju koju sam morao platiti, pa bi mi ovo bio, blago receno shok.
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
@Bertone
Podesi da pises mailove u textu, a ne HTML-u.
@Orangine
Pa nece uvrstiti MS Office u svoje repoe, kao i svaki drugi komad softwarea koji se placa i MS Office ces morati kao i na Win ili skinuti sa MS stranice ili kupiti DVD.
Podesi da pises mailove u textu, a ne HTML-u.
@Orangine
Pa nece uvrstiti MS Office u svoje repoe, kao i svaki drugi komad softwarea koji se placa i MS Office ces morati kao i na Win ili skinuti sa MS stranice ili kupiti DVD.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je to do mailova koji su u HTML-u. Ja takve generalno izbjegavam jer su nečitljivi na malim ekranima mobitelima i jer se u pravilu koriste kod spam porukaBertone je napisao/la:Nisam, koristio sam prije par godina Evo, a sad sam na T-Birdu,... i izluđuje me što u svakom petom napisanom redu promjeni veličinu fonta sam do sebe ili 2-3 maila pošaljem u jednom fontu i veličini i onda u četvrtom TB sam odabere neki drugi format fontova.
PS Možda nije do TB nego imam gremline u laptopu
Kad ti dođe neka HTML forwarduša sa slikama i to možeš je editirai s HTML-om, ali to su iznimke.
EDIT: opet nisam vidio da postoji i druga stranica, pa tako ni da je max360se već odgovorio
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se čudio da Ubuntu uvrsti u svoj Softverski centar MSO ako bi mu MS to dozvoliomax360se je napisao/la: @Orangine
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
To nije Linux, to je Ubuntu
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Skype ima podosta distri u repozitorijima a neke i predinstalirani a i logicno da uvrste i office ako se dogovore, moguce da ce i u steamu stici office prije ili kasnije...4ndY je napisao/la: Ne bih se čudio da Ubuntu uvrsti u svoj Softverski centar MSO ako bi mu MS to dozvolioIonako već imaju MS-ov Skype u repozitoriju.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
Majko mila..max360se je napisao/la:To nije Linux, to je Ubuntu
@Bertone: IrfanView (bar do verzije 3.99) sasvim pristojno radi u wineu. Nisam odavno pokušavao pokrenut išta za prozore u wineu, pa ne znam kakva je sad situacija. Inače, da nije GIMP-a, i meni bi jako nedostajao IV.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
@max360se and @4ndY
.. probam pa ak je to, to onda ste me riješili jedne male frustracije koja traje godinama
i nema mi druge nego vas pozvati na
, zapravo možemo na
i ak se problem ne riješi
@Cooleech
Znam da radi no kad sam se privatno odlučio koristiti Linux onda sam odlučio i da neću pod istim koristiti programe koje nativno ne podržava, jbg .. nije ponekad ni meni samom s sobom lako, kak je tek drugima
.. probam pa ak je to, to onda ste me riješili jedne male frustracije koja traje godinama
@Cooleech
Znam da radi no kad sam se privatno odlučio koristiti Linux onda sam odlučio i da neću pod istim koristiti programe koje nativno ne podržava, jbg .. nije ponekad ni meni samom s sobom lako, kak je tek drugima
- Cooleech
- Moderator
Ma, triba pisat Irfanu i tražit da porta IV na linux. Lik je inače iz Jajca (lijevog). 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.