NiceSlamd64 je napisao/la:5/5 bodova na testicu iz analogne elektronike. Mislio sam da je to nedostizno sve do sad
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: čavrljanje
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Markec
- Spol: M
sto ako komp nije bio u kvaru ?Heisenberg je napisao/la:Upravo sam mislio da me zvucnici trollaju.
Gledao sam nesto na youtubezu i odjednom je poceo pistat. Pogasio sam ga, rastavio i opet isto. Spojio sluske, provjerio alsamixer (u slucaju da nesto nije u redu) i opet.
(Pomislio sam da je Logitech 2u1 star 3 godine gotovo dosao do svoga kraja)
Ali ipak nije.
Odjednom je proradio.
Pištanje je moglo biti i unutar uha, ponekad ljudi čuju zvukove koji nisu stvarni, onima kojim se to često dešava idu na terapiju uglavnom u suvag, tamo opišeš zvuk pa ga pokusaju simulirati. I njega puštati svaki dan po sat vremena. I nakon ajmo recimo 2 tjedna tretmana ili manje zvukovi prestaju dolaziti
Nisam ja imao probleme sa time, ali sam vidio ljude koji dolaze na te tretmane pa sam pitao profesora kako se to liječi.
No znam da to nije u tvom slučaju jer te malo zezam
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Bravo!Slamd64 je napisao/la:5/5 bodova na testicu iz analogne elektronike. Mislio sam da je to nedostizno sve do sad
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Slamd64
Hvala ekipa, imaju jos 3 po 5 i veliki od 35, nadam se da necu pokvariti prosjek 
- Heisenberg
Markec je napisao/la:sto ako komp nije bio u kvaru ?Heisenberg je napisao/la:Upravo sam mislio da me zvucnici trollaju.
Gledao sam nesto na youtubezu i odjednom je poceo pistat. Pogasio sam ga, rastavio i opet isto. Spojio sluske, provjerio alsamixer (u slucaju da nesto nije u redu) i opet.
(Pomislio sam da je Logitech 2u1 star 3 godine gotovo dosao do svoga kraja)
Ali ipak nije.
Odjednom je proradio.
Pištanje je moglo biti i unutar uha, ponekad ljudi čuju zvukove koji nisu stvarni, onima kojim se to često dešava idu na terapiju uglavnom u suvag, tamo opišeš zvuk pa ga pokusaju simulirati. I njega puštati svaki dan po sat vremena. I nakon ajmo recimo 2 tjedna tretmana ili manje zvukovi prestaju dolaziti![]()
Nisam ja imao probleme sa time, ali sam vidio ljude koji dolaze na te tretmane pa sam pitao profesora kako se to liječi.
No znam da to nije u tvom slučaju jer te malo zezam![]()
![]()

“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Slamd64 je napisao/la:5/5 bodova na testicu iz analogne elektronike. Mislio sam da je to nedostizno sve do sad
Cestitam!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Dodana je opcija povecanja avatara (na 128x128) 
Vidim, ne svidja mi se, previse se Avatar isticeHeisenberg je napisao/la:Dodana je opcija povecanja avatara (na 128x128)
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Orangina
- Kontakt:
Opet ja sa svojim blic pitanjima
Swap na ext usb hdd? da ili ne, ako ne zasto? I zasto swap na usb sticku moze smanjiti vrijeme trajanja sticka? konstantno zapisivanje ili..?
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Super, sada ću biti još veći GNU.Heisenberg je napisao/la:Dodana je opcija povecanja avatara (na 128x128)
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe