Ljubitelji čaja
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Ljubitelji čaja
Eto, tak malo razmišljam pa pretražujem ovaj naš forum i vidjel da dosta ljudi u temi o kuhanju preferira čaj.
Stoga bih pokrenul jedan kutak za sve ljubitelje čajeva ovdje na ovome forumu. Onako, lakano časkanje, preporuke čajeva a možda i pokoja razmjena.
Stoga bih pokrenul jedan kutak za sve ljubitelje čajeva ovdje na ovome forumu. Onako, lakano časkanje, preporuke čajeva a možda i pokoja razmjena.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Ljubitelji čaja
Twinings Earl Gray - 5 minuta u salici, malo mlijeka. Good to go!
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
http://www.kucazelenogcaja.com/ - irish whiskey
Twinings Earl Grey s mljekom
Twinings Voyage indian chai
Ovo su samo najdraži
Trenutno imam Twinings Earl Grey i Gunpowder green tea
Twinings Earl Grey s mljekom
Twinings Voyage indian chai
Ovo su samo najdraži
Trenutno imam Twinings Earl Grey i Gunpowder green tea
Palma u pitaru
-
Lutherus
Sir Winston Earl Gray
Ahmad Earl Gray
Sayama
Gyokuro
Mecha
a tu su i neizostavni, bazga, menta, šipak i stolisnik od domaćih čajeva.
Ahmad Earl Gray
Sayama
Gyokuro
Mecha
a tu su i neizostavni, bazga, menta, šipak i stolisnik od domaćih čajeva.
Di se mogu kupit ovi cajevi: Sayama, Gyokuro, Mecha? Jos ih nisam vidio kod nas u ducanima za uzet.
Palma u pitaru
-
Lutherus
Mislim da se ne mogu kupiti kod nas
Osim možda u bolje opremljenoj prodavaonici specijaliziranoj samo za čaj no mislim da takvih kod nas ni nema. Meni ih cura pošalje ( zajedno sa keksima od sipe
)
Osim možda u bolje opremljenoj prodavaonici specijaliziranoj samo za čaj no mislim da takvih kod nas ni nema. Meni ih cura pošalje ( zajedno sa keksima od sipe
-
Staromodan
Prije sam kupovao čajeve, a kad sam probao onaj od zelenjave ubrane u nekoj vukojebini, svi ostali su mi djelovali gori od pišaće.
Slično je i s vodom.
Slično je i s vodom.
Nedavno sam cuo za kekse od zelenog caja, potrazio na netu i vidio da ih rade od jednog od ova tri navedena, pa me zanimalo.
Sad cekam da mi stigne recept,za radit kekse od bilo kojeg zelenog, pa da i ja radim svoje keksice!
Sad cekam da mi stigne recept,za radit kekse od bilo kojeg zelenog, pa da i ja radim svoje keksice!
Palma u pitaru
-
Slamd64
Sir Winston Earl Gray. U bh.trgovinama bas i nema nekog izbora. Pijem ga bez ili s jako malo secera.
-
Lutherus
E za kekse je odličan Sir Winsron zeleni čaj ili ako možeš nabaviti u rinfuzi. Također jako dobar zeleni čaj ima i biobio samo je kod njih poprilično skup.Panalanda je napisao/la:Nedavno sam cuo za kekse od zelenog caja, potrazio na netu i vidio da ih rade od jednog od ova tri navedena, pa me zanimalo.