Ljubitelji čaja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ljubitelji čaja
Običan zeleni od Francka ili Cedevite i bijeli. Stavim u hladnu vodu na par sati. Odličan je. Ne volim kuhane i zaslađene čajeve.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Abzeenth
- Site Admin
Meni se uopće ne sviđaju Cedevitini čajevi, a Podravkini su mi još gori. Totalno smeće; još ajde imaju neki miris, ali okus je koma. Zapravo, svi kao da imaju isti okus 
Znam da nisu baš neki ali ove ne plaćam je nego starci pa su isto dobri 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Iskreno, čitajući sve ove postove, natirali ste me da si skuham čaj!
Evo, upravo inđojam u šipkovom..

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Evo baš sam skuhao Zeleni + Jasmin, taj mi je najdraži. 80c 3min, par kapi limuna i med od Kadulje. Čaj rinfuza, iz vrećice samo u gostima.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Da. I ja sad razmisljam otici sutra u ducan i kupiti neki fini crni za umjesto popodnevne kave.
Bas ste me navukli sad s tim vasim postovima.
Bas ste me navukli sad s tim vasim postovima.
-
Lutherus
Dobri su i od Julius Meinela. Frendica radi tamo ko putnik pa uzmem od nje po malo povoljnijoj cijeni.
Šipak maksimalno dvije šalice dnevno sve preko je loše za srce... inače mrak čaj šipak+hibiskus. Šipak ima puno vitamina C koji se ne uništava na 100c, zato se može preliti sa kipućom vodom.
I envy you...Lutherus je napisao/la:Ovo ljeto kad odem u Japan idem obavezno na ceremoniju čaja.
Palma u pitaru