Upoznavanje - Linux Femme

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Grof
Site Admin

Re: Upoznavanje

Post Postao/la Grof »

shrike je napisao/la:Čovječe, i još nismo morali stavljati slike golih tipova da privučemo cure. Sve mi se više čini da bi bilo u redu da se jednom svi i upoznamo :D
Da bi privukao cure ne trebaju ti slike golih tipova, nego slike fancy mobitela, kojekakvih naočala, pa obleke.... :D

Zapravo, za cure na ovom forumu sigurno je zaslužna ona tema sa izgledom desktopova... tolko zelenja nisam vidio ni na tržnici :lol:
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

Grof je napisao/la:
shrike je napisao/la:Čovječe, i još nismo morali stavljati slike golih tipova da privučemo cure. Sve mi se više čini da bi bilo u redu da se jednom svi i upoznamo :D
Da bi privukao cure ne trebaju ti slike golih tipova, nego slike fancy mobitela, kojekakvih naočala, pa obleke.... :D

Zapravo, za cure na ovom forumu sigurno je zaslužna ona tema sa izgledom desktopova... tolko zelenja nisam vidio ni na tržnici :lol:

Grofe, hh
to je zato jer sam ja magnet za komade hh :D :D :D :D
Linux Femme
Kontakt:

Post Postao/la Linux Femme »

Kak vi podcjenjujete cure... Nećete vjerovati ali cure tu dolaze jer nešto znaju a ne zbog desktopa
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Linux Femme, nemoj trošiti previše energije, besmisleno je... :lol:
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Neka istina iziđe na vidjelo. Pa što sad... vidile ste malo zelenja i eto...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
fridrik

Post Postao/la fridrik »

Cure, i ja vam želim dobrodošlicu!
Bio sam prije koji tjedan svjedokom "gubitka" jedne druge cure s foruma iz izgleda čisto tehničkih razloga; mislim prije vas jedine, pa me je vaš dolazak ugodno iznenadio! :)
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

moj desktop je plavi :evil:
i ima avion :evil:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Eto vidite, to je čista psihologija.

Zašto cure ne mogu neke stvari ovdje izrečene prihvatiti kao dobru šalu na svoj račun, nego odmah dižete perije?? :)

Tu je io osnovna razlika između spolova. Dva tipa mogu u kafiću piti svoju pivu 2 sata i šutiti uz tu i tamo koji "živio!" i njima je dobro.
Dvije cure nema šanse da na takav način popiju dvije kave ili štogod drugo nego se mora malo protračati svoje dečke, nepoznate tipove ili još bolje druge cure koje eto izgledaju bolje od njih samih (ili gore)...

Po toj teoriji još ispada da se cure ne sređuju iz razloga da se više dopadnu dečkima, nego da izgledaju bolje od drugih cura koje se mogu dopasti tim istim dečkima. Znači iz čisto tržišne utakmice.

Skulirajte se komadi, dulje će te živjeti i neće vam trebati kreme i ostale kemikalije za kožu (da, zdravlje je bitno, a koža je mrtvi dio tijela, bar onaj sloj na koji se djeluje tim kojekakvim mamipara kremama).

Eto, dobro jutro, ovdje Grof, danas je novi dan i uživajte u njegovim blagodatima (nema veze što je ponedjeljak, te gluposti s vremenom su i tako ljudi izmislili, svemir će se i dalje gibati...) :D
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Grof je napisao/la:Eto vidite, to je čista psihologija.

Zašto cure ne mogu neke stvari ovdje izrečene prihvatiti kao dobru šalu na svoj račun, nego odmah dižete perije?? :)

Tu je io osnovna razlika između spolova. Dva tipa mogu u kafiću piti svoju pivu 2 sata i šutiti uz tu i tamo koji "živio!" i njima je dobro.
Dvije cure nema šanse da na takav način popiju dvije kave ili štogod drugo nego se mora malo protračati svoje dečke, nepoznate tipove ili još bolje druge cure koje eto izgledaju bolje od njih samih (ili gore)...

Po toj teoriji još ispada da se cure ne sređuju iz razloga da se više dopadnu dečkima, nego da izgledaju bolje od drugih cura koje se mogu dopasti tim istim dečkima. Znači iz čisto tržišne utakmice.

Skulirajte se komadi, dulje će te živjeti i neće vam trebati kreme i ostale kemikalije za kožu (da, zdravlje je bitno, a koža je mrtvi dio tijela, bar onaj sloj na koji se djeluje tim kojekakvim mamipara kremama).

Eto, dobro jutro, ovdje Grof, danas je novi dan i uživajte u njegovim blagodatima (nema veze što je ponedjeljak, te gluposti s vremenom su i tako ljudi izmislili, svemir će se i dalje gibati...) :D
LOL :D legenda si ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Dragana

Post Postao/la Dragana »

Ajme meni pa sta ima lose u tome ako ja zelim nesto zato sto mi se svidja a ako nesto znam o tome jos bolje ako neznam -pitam
Pa neznaju svi sve- nesto cu birati po izgledu nesto po karakteristikama a ako ovako svijet nastavi i sto znam nikad nece shvatiti ozbiljno znate kako se kaze u sali je pola istine

To je prva stvar druga je da vi muski niste nista bolji vidila sam ja i muskih koji vise tracaju nego cure s obzirom da sam vecinu zivota provela u muskom drustvu - neka niko ovo ne shvati krivo kao da imam nest protiv cura nego zato sto sam i sama kao dijete i volim se glupirat a vi ste muski jednoostavno u tim godinama idealno drustvo za takvu osobu

Teca stvar odnosi se na Linux femme - ako chesh mene slushat nemoj napravit moju gresku i uhvati se FER-a - nista nije tako tesko i svi su faxevi teški onoliko koliko te ne zanimaju a lagani onoliko koliko te zanimaju -
primjerice ja sam trebala upisati pmf jos sam imala direktan upis i ono mislia bit ce tesko sad frendicama rijesavam zadatke i studiram menagement a planiram raditi na burzi tako da bi mi sa PMF-a puno bolje proshla ;)
Da i cure mogu imati osjecaj za prostor -matematiku ili ako si za to nadarena -informatiku
nedaj da te neko zaplashi :)

br 4 danas ucitavam linux pa cete imati priliku cut jos koju moju 'pametnu' ovdje ali ostavit cu i winowse jer mi trebaju
Zadnja izmjena: Dragana, dana/u 18 vel 2008, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori