Jeftinije širokopojasne veze u EU
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Jeftinije širokopojasne veze u EU
manje firme nesto vecih zahtjeva su vec spojene na optiku, mislio sam na rezidencijane korisnika, kome danas zblja treba 50Mbit doma..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Šta kome? MENI!!! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
meni. I to ne samo za torrente, već bih često nešto i streamao ali ne mogu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Gogy
- Kontakt:
Ma dajte, di je onaj užitak kad se jedna mp3 pjesma skidala 20 minuta 
Za to ti je i 8Mbps dovoljnoshrike je napisao/la:meni. I to ne samo za torrente, već bih često nešto i streamao ali ne mogu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- pootzko
- Kontakt:
đaba veća propusnost kad na lomači spaljuju one koji skidaju 
...I put on my robe and a wizard hat...
Nije. Treba ti mnogo više pogotovo ako kanišmax360se je napisao/la:Za to ti je i 8Mbps dovoljnoshrike je napisao/la:meni. I to ne samo za torrente, već bih često nešto i streamao ali ne mogu.
koristiti komp za nešto drugo u isto vrijeme.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Trebaju veće brzine svima .. nedavno sam slao skoro 600 MB fotografija tetki u Bilje .. skoro pet sati za upload je doista previše.
Zapravo je kod nas nakaradan omjer mogućnosti skidanja i slanja podataka.
Kaj se tiče optike, kum ima već nekih pola godine optiku do kuće i po kući i za sad razlike u kvaliteti nema, i dalje je ograničen paketom kojeg ima kod T-Coma .. jedina razlika je kaj sad kad nekaj pukne na vezi popravak traje puno duže
Zapravo je kod nas nakaradan omjer mogućnosti skidanja i slanja podataka.
Kaj se tiče optike, kum ima već nekih pola godine optiku do kuće i po kući i za sad razlike u kvaliteti nema, i dalje je ograničen paketom kojeg ima kod T-Coma .. jedina razlika je kaj sad kad nekaj pukne na vezi popravak traje puno duže
Bertone to je do uploada. Stvarno je sramotno kako loš upload imamo.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Znam, to sam i rekao, ja sam doma na 12/1,25 .. bratić mi ima 10/10 (mislim prek BT neta, ali nemojte me držati za riječ) i kad se spojim na njegov router imam osjećaj da sve na netu radi puno brže.