čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Samo napred sa Slackwareom, nemoj lako odustajati kad ti nesto zapne i naučit ćeš 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
slackware ti je odličan 
a ako ti šta zapne, uvijek, ali baš uvijek možeš potražiti pomoć na slackware-srbija forumu. ljudi tamo su odlični
a ako ti šta zapne, uvijek, ali baš uvijek možeš potražiti pomoć na slackware-srbija forumu. ljudi tamo su odlični
-
masteroman
Abzeenth je napisao/la:Uspjelo je
Hvala svima![]()
Dakle, dobila sam posao, kako bi se reklo, "u struci". Studentski posao, doduše, ali ne žalim se. Prevođenje, i to još na švedski![]()
Smijem koristiti svoj laptop, a ima i taj neki službeni pa ću probati neprimjetno ugurati Linux na njega![]()
Došla sam 20 minuta prerano na razgovor, ali teta me odmah primila, i bila je super-ljubazna, ništa uštogljeno ni strogo, zapravo je više ona pričala nego jaNije spomenula ništa za plaću, a meni je bilo neugodno pitati, pa sad ne znam koliko ću dobivati
Kaže da su mene uzeli zato što sam se prva javila na oglas. Eto, tko bi rekao da je i to važno. Sad znam za ubuduće, a i ostalima može biti dobra lekcija - javite se čim vidite oglas, a ne odgađati, "sutra ću", ili nedajbože čekati dan prije isteka oglasa.
![]()
Ovim putem pozdravljam Soul_Samplea koji će mi odsad biti susjed po poslu
Čestitam
hmm čudno je kako to da se na razg za posao ne nametne pitanje "kolko očekuješ plaću" ili od strane potencionalnog zaposlenika "kolko će mi biti plaća"
- Heisenberg
Cestitke!
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Abz i Orangina, čestitam vam!
Mene uskoro čeka otkazni rok, pa tko zna hoće li bit što dalje od posla u brodogradilištu.. 
Tješi me fina lovica (otpremnina) koja bi trebala sjesti za cca mjesec dana.
Tješi me fina lovica (otpremnina) koja bi trebala sjesti za cca mjesec dana.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Kako me spucala neka viroza, ovo je komično, čitava familly leži, nitko se pomaknut ne može, ustajemo se samo kad je vrijeme za otići na WC povraćati. Frendica završila ležati na zaraznom, kaže tamo je puno, nitko ne zna šta je... samo da nisu ove ptičje, svinjske, životinjske
P. S. Abz čestitike!
P. S. Abz čestitike!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
@ivan drži se ti nama šefe to ti je neka pivska gripa 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- calisto053
- Moderator
domi je napisao/la:@ivan drži se ti nama šefe to ti je neka pivska gripa
Samo hrabro!
PS: tko nije vidio - Muktware piše o našoj DORS/CLUC konvenciji
http://www.muktware.com/5453/croatian-l ... e+Feeds%29
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Jasna je tamo bivši dopisnik pa ništa čudno.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Orangina
- Kontakt:
Ova tema je zamrla otkako je postalo zestoko u temi o josipovicu 
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.