Odakle skidate torrente?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- plavi zmaj77
- Spol: M
Re: Odakle skidate torrente?
Odkad sam skoro pa odustao od gaminga skidam samo animee sa nyaa.eu.
Afaik,nitko još nije bio tužen od nekog anime studija za piratizaciju pa se to vjerojatno prešućuje,a i animei uglavnom nisu dostupni za kupit legalno osim ako se nalaziš u Japanu ili USA.
Afaik,nitko još nije bio tužen od nekog anime studija za piratizaciju pa se to vjerojatno prešućuje,a i animei uglavnom nisu dostupni za kupit legalno osim ako se nalaziš u Japanu ili USA.
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
Nisam citao temu, ali ipak da pitam, jel znate za rutracker? TAMO IMA SVE!
Znate, knjiga je covekov najbolji drug...
Srdacan pozdrav,
Zeljko Gospodnetic
Srdacan pozdrav,
Zeljko Gospodnetic
-
Lutherus
osim video sadržaja koj je sinkronizirani na ruski pa dobiš dedu koj istim jednolično dosadnim tobnom daje glas svim likovima i još usput komentira.
Hahaha, sve je lepo oznaceno. Uglavnom skidam muziku odatle, al sam nasao i neke filmove kojih nigde nema
Srdacan pozdrav,
Zeljko Gospodnetic
Srdacan pozdrav,
Zeljko Gospodnetic
Imam jednu pozivnicu za Crnu Berzu (srpski privatni tracker sa dosta sadžaja na srpskom i hrvatskom) pa alko je tko zainteresiran nek se javi...
Imas PM
Srdacan pozdrav,
Zeljko Gospodnetic
Srdacan pozdrav,
Zeljko Gospodnetic
Imaš i ti PM i mail...TheHag je napisao/la:Imas PM
imam 1000 i kusur pozivnica za hd-bits.ro torrent tracker. Kao što naslov kaže, to je isključivo hd materijal. Ne nudim pozivnice, samo se preseravam. Mašala, tko želi pozivnicu neka se javi na pm sa gmail.com adresom 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- RC Da Kookee
- Spol: M
- Kontakt:
Skidam samo anime i razne distre. Nista drugo. Anime sa tokyotosho.info i nyaa.eu, a distre sa linkova na homepageu obv.