Isplati se probati... Vjeruj
Upoznavanje - Linux Femme
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: Upoznavanje
A traminac? Spada u kategoriju najboljih bijelih vina u hr osobito onaj iz istočnih krajeva(da ne reklamiram
)
Da, Traminac fino miriši, ali meni je Chardonnay zakon. Još ako je polusuh... ma mrak. Onako sa nekim finim (smrdljivim) sirekom... 
- Markec
- Spol: M
Grof je napisao/la:Da, Traminac fino miriši, ali meni je Chardonnay zakon. Još ako je polusuh... ma mrak. Onako sa nekim finim (smrdljivim) sirekom...
kad smo vec kod vina, mi zagorci imamo vlastiti vinograd, hh, nemam pojma kako se zove vino, moram pitati staroga,
Inace imamo plan na prolječe saditi muskat žuti ako se ne varam.
Joj Zagorci moji dragi...
pa svi znamo kakvega vina vi pijete...kiseliša - neee!
Nemoraju ni pit da bi se napili, u zraku ima 0.5 promila.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
mmm muskat:)) Ja bi malo, to je valjda najbolja sorta grožđa:)) a tek vina...
Ni Silvanac nije lošnicky je napisao/la:mmm muskat:)) Ja bi malo, to je valjda najbolja sorta grožđa:)) a tek vina...
- Markec
hhGrof je napisao/la:Ni Silvanac nije lošnicky je napisao/la:mmm muskat:)) Ja bi malo, to je valjda najbolja sorta grožđa:)) a tek vina...
Evo ja sada ispijam Karlovacko 1L onako, doslo mi je, Inace ne pijem, i pijem vrlo rijetko.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
LOL, slučajno naletim na takav program. Ne zove se baš isto ali ima istu namjenuMarkec je napisao/la:Kmenstruation hehe![]()
![]()
![]()
http://linuxorg.sourceforge.net/
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.