Zašto ste odabrali taj nick?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Zašto ste odabrali taj nick?
Dobrodosao!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
masteroman
zakon
Zadnja izmjena: masteroman, dana/u 01 svi 2013, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
-
os7een
- Spol: M
Ma jok, nema tu nikakvih teorija zavjere 
Nekako skraćeno od imena i prezimena.
Lijep pozdrav svima.
Lijep pozdrav svima.
ne lazi ovaj napaceni narodos7een je napisao/la:Ma jok, nema tu nikakvih teorija zavjere
Pozdrav svima!
Ja sam se zapravo zezla s nickom. Sjetila sam se jedne stare dobre igre koju sam igrala, i napišem mist, ok, nick prihvaćen. I onda idem guglat i skužim da se igra zvala Myst... Sad ću se pravit da je to bilo namjerno, kao izmaglica, jutro, šuma...
Ja sam se zapravo zezla s nickom. Sjetila sam se jedne stare dobre igre koju sam igrala, i napišem mist, ok, nick prihvaćen. I onda idem guglat i skužim da se igra zvala Myst... Sad ću se pravit da je to bilo namjerno, kao izmaglica, jutro, šuma...
Those who stand for nothing fall for anything.
Pa lako ti zamijenimo "i" s "y" ako želiš .. iako je možda sudbina željela da budeš mist umjesto myst
.. usput, dobrodošla
.. usput, dobrodošla
Hvala!
Nek' ostane mist, zanimljiva je to riječ
Nek' ostane mist, zanimljiva je to riječ
Those who stand for nothing fall for anything.