Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...
ma neka stoji...bar će pokvarit raspoloženje ostalima 
Tako je više manje svagdje. Ista priča bi se mogla pričati i za većinu ostalih zemalja. Problem je u tome što su ljudi zatupljeni medijima i ostalim sranjima. Daj im igračke (kompove, ajfonove, konzole i ostala čuda tehnologije čime se još lakše manipulira masom), jeftinu cugu i trave i bit će svi sretni, bolit će ih dupe što je sve tako sjebano. Obrazovanje je ključni pojam u cijeloj toj priči. U takvom svijetu gdje su informacije sa svih strana ljudi radije sjede pred fejsom i misle da je to normalan život.
- Captain Hook
- Spol: M

Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Kuba grabi krupnim koracima u smjeru napretka i prosperiteta!
Baš su neki dan dopustili uvoz klima uređaja, mikrovalnih pećnica, sušila za kosu i električnih štednjaka. Živio rad, živio radni narod, dolje truli konzumerizam.
http://www.glas-slavonije.hr/199510/2/K ... ne-pecnice
Baš su neki dan dopustili uvoz klima uređaja, mikrovalnih pećnica, sušila za kosu i električnih štednjaka. Živio rad, živio radni narod, dolje truli konzumerizam.
http://www.glas-slavonije.hr/199510/2/K ... ne-pecnice
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
joj... ne postajes valjda i ti mrgud... odmah na ljecenje dok nije kasnoShicy je napisao/la:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zadnjih x mjeseci sam mrgud...
Shicy je napisao/la:zadnjih x mjeseci sam mrgud...
fali ti nesto u zivotu... nadji sto je i uzivaj... zivot je kratak
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
znan šta mi fali, ali to ne mogu dobit trenutno 
treba pozavršavat tekuće obaveze, a one me koče i guše...i onda se vrtiš u krug...
ali, i to će se riješit, onda ću poslat u pm sve i svašta i onda ćemo živnit malo
možda
treba pozavršavat tekuće obaveze, a one me koče i guše...i onda se vrtiš u krug...
ali, i to će se riješit, onda ću poslat u pm sve i svašta i onda ćemo živnit malo
možda