Preporuka za laptop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Preporuka za laptop
kada sam popravljao acer e1-531 jednom liku sam skužio da na linuxu radi out of the box. Suspend, wifi, sve. Doslovce nula konfiguriranja.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Moj isto. Aces Aspire 5750ZG.
Sve radi osim Nvidije koja je Optimus. Radi s Bumblebeejem.
Suspend, tipkovničke kratice. Wifi. Sve.
Pa koliko vidim trenutno su jedino problem ATI grafičke kartice i Broadcom wifi. Sve druge komponente na laptopima gotovo 100% rade.
Sve radi osim Nvidije koja je Optimus. Radi s Bumblebeejem.
Suspend, tipkovničke kratice. Wifi. Sve.
Pa koliko vidim trenutno su jedino problem ATI grafičke kartice i Broadcom wifi. Sve druge komponente na laptopima gotovo 100% rade.
.. a radi li nekom od vas out of box tipka za gašenje touchpada .. meni ne 
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 03 lip 2013, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Meni također ne radi..Bertone je napisao/la:.. a radi li nekom od vas out of box tipka za gašenje touchpada .. meni ne
Isto sam imao problem s broadcom wifi driverom..
A i pomalo s ATI grafičkom.. ne direktno s njom, no tek kad sam instalirao ATI drivere sam dobio "normalno" trajanje baterije..
- Abzeenth
- Site Admin
Potvrđujem ovo.Suko je napisao/la: Pa koliko vidim trenutno su jedino problem ATI grafičke kartice i Broadcom wifi. Sve druge komponente na laptopima gotovo 100% rade.
Kad već oko toga raspravljate, iskoristiti ću ovo priliku da vas zamolim da popunite odnosno dodate svoj hardware na ovu listu
http://wiki.open.hr/wiki/Hardver:Hardver
Svima će nam dobro doći
http://wiki.open.hr/wiki/Hardver:Hardver
Svima će nam dobro doći
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Dobra ideja max. Budem svakako dodao svoj komp na listu.
Meni radi, fn+F7.Bertone je napisao/la:.. a radi li nekom od vas out of box tipka za gašenje touchpada .. meni ne
Dobra ideja svakako .. jel se i tamo treba registrirati ili da nekome dostavimo podatke od stroja pa da taj netko tko ima pristup ažurira podatke?