Preporuka za laptop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Preporuka za laptop
Registriraj se (ja te moram ručno "odobriti" jer smo imali problema sa spamom) i dodaj podatke o hardveru... što više, recimo ovoliko.Bertone je napisao/la:Dobra ideja svakako .. jel se i tamo treba registrirati ili da nekome dostavimo podatke od stroja pa da taj netko tko ima pristup ažurira podatke?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Još jedna registracija, još jedan pass, još jedan .. uffff .. pa ko će sve to popamtiti 
EDIT: evo popunio i poslao.
PS. Tam na poveznici uvjeti korištenja nema ništ, a dolje se s tim nema ništ moraš složiti .. zanimljivo
EDIT: evo popunio i poslao.
PS. Tam na poveznici uvjeti korištenja nema ništ, a dolje se s tim nema ništ moraš složiti .. zanimljivo
- kvaju
Zato skini LastPass i miran si sto se sifri tice.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Tnx .. no ne, ovo iznad je bila šala .. passove čuvam u glavikvaju je napisao/la:Zato skini LastPass i miran si sto se sifri tice.
- otprilikeista
- Spol: Ž
Hvala svima na odgovorima
Javim što sam na kraju kupila, a do tada čitam wiki da nešto naučim i da skratim dane do novog lapa
Javim što sam na kraju kupila, a do tada čitam wiki da nešto naučim i da skratim dane do novog lapa
Možda da pričekaš još malo s kupnjom, danas je službeno skinut veo tajne s novih Haswell procesora, a kako po trhovinama kako kod nas tako i vani ponuda recimo HP-ovih ProBookova i nije nešto za pretpostaviti je da uskoro (a obično je to svake godine u lipnju) izbace novu seriju, a to ti može biti bitno iz dva razloga .. prvo, stari na zalihama bi trbali još malo pojeftiniti i drugo, Haswell procesori donose veliko poboljšanje u integriranoj grafici i radu (autonimiji) na bateriji pa ti je onda izbor, starije i jeftinije ili novo jaće i duža autonomija 
- Abzeenth
- Site Admin
Offtopic: super ti je avatarotprilikeista je napisao/la:Hvala svima na odgovorima (...)
-
anteprimorac
- Kontakt:
Šta kažete na ovaj laptop: Dell Inspiron 5521, 5-I34G5G-VGA2GL-RED1 ... u principu zanimaju me samo driveri za linux ... ili ako netko ima bolji prijedlog za laptop iz ovog cjenovnog razreda 
S obzirom da je gore već Ubuntu problema s driverima (barem na Ubntuu i njegovim forkovima) ne bi trebalo biti no konkretnije bih ti znao reći kad bih znao točne komponente, a osim CPU-a (radi se o ultra low i3 CPU) se iz reklamnih opisa naših prodavača i nemre saznati punoanteprimorac je napisao/la:Šta kažete na ovaj laptop: Dell Inspiron 5521, 5-I34G5G-VGA2GL-RED1 ... u principu zanimaju me samo driveri za linux ... ili ako netko ima bolji prijedlog za laptop iz ovog cjenovnog razreda