jedan uništeni MS proizvod za običan ulaz, za VIP treba razbiti xbox.os7een je napisao/la:Koliko je upad na zabavu
Druženje 10.07.2013 u Pivnici u Ađijinoj 20h
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dosta mi vas je ....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Kad? gdje? pošto piva?domi je napisao/la:Ajmo probatimax360se je napisao/la:Ima na u tj. oko Ri, ali nikako da se uskladimoTRZALICA je napisao/la:Nisam siguran koliko nas uopće ima u Ri... Ali moglo bi se da...
Ok dogovoreno!
-
os7een
- Spol: M
A dogovorit ćemo nešto ondashrike je napisao/la: jedan uništeni MS proizvod za običan ulaz, za VIP treba razbiti xbox.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Zamislite kako bi kul bilo da u isti vrijeme imamo meetup u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku
Teško izvedivo, ali... izvedivo 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
To!iv@n je napisao/la:Zamislite kako bi kul bilo da u isti vrijeme imamo meetup u Splitu, Rijeci, Zagrebu i OsijekuTeško izvedivo, ali... izvedivo
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Pa i bilo bi najžešće kada bi se za isti dan organiziralo u više gradova druženje. Koja piva i malo razmjene mišljenja i informacija i super! 
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
i svi na live stream.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- glaskoncILLa
Suko je napisao/la:Abzeenth je napisao/la:Ja ću doći samo ako dođu Cooleech i glaskoncILLa.![]()
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Ajde, nećemo nikome reći ako si ti zapravo Bozanić i koristiš ovaj sotonističko-komunistički proizvod.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
E, to-to!Medojedni jazavac je napisao/la:i svi na live stream.