Pravila foruma PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake: Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi: [Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Palim lap jutros i ništa prazan ekran, pokušam ponovno i pojave mi se opcije da normalno digne mint i da digne recovery mode. Odabrala sam ovo drugo
Kad se normalno digao javlja mi se ova poruka running in software rendering mode.
Help
Jesi li možda radila update kernela? Probaj kod uključivanja držati "shift" pa ako ti se pojavi u popisu više verzija kernela, odaberi onaj stariji koji je radio prije updatea.
Vl@do je napisao/la:Jesi li možda radila update kernela? Probaj kod uključivanja držati "shift" pa ako ti se pojavi u popisu više verzija kernela, odaberi onaj stariji koji je radio prije updatea.
Nisam, bar ne svijesno
Evo palim ponovno, pojavi se ikona od minta i opet prazan ekran
kako bi restartala MDM i svoj sustav. Ako se opet normalno podigne, odi u meni, pronađu Services i pogledaj da li je MDM tagiran za podizanje pri paljenju
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Na kraju nisam ništa od navedenoga napravila, ono sa shiftom mi onda nije uspjelo, a stanje se unormaliziralo pa dalje nisam ni čačkala
Nadam se da će i ostati tako