Naši ljubimci
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Naši ljubimci
Što si dulje razmišljam to sam uvjereniji da bi mogao postati uzgajviać pasa. Mislim, ne sada ali za koju godinu! To bi bilo super, čitavi dan sam sa životinjama, šetuckam ih vani, upoznajem ljudove, ... 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- PunkBastard
- Spol: M
To je ono, hoću rezultate i hoću odmah. Za dresiranje pasa treba vremena i strpljenja.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Maza velika! Joj!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- glaskoncILLa
zelim konja i konja, u slucaju viska love i magarca i sve sto doluta, a nema dom. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Moja teta je imala konje. Šteta što su izašli iz tog biznisa
, nema niš ljepše nego predvečer ići jahati po prirodi.
Imam i ovdje jednu tužnu priču! Bio je taj jedan konj kojeg sam uvijek jahala, i onda je slomio nogu. Neko vrijeme nakon toga sam došla kod tete i pitala šta ima za jesti, a ona je rekla gulaš od Sarona.

Imam i ovdje jednu tužnu priču! Bio je taj jedan konj kojeg sam uvijek jahala, i onda je slomio nogu. Neko vrijeme nakon toga sam došla kod tete i pitala šta ima za jesti, a ona je rekla gulaš od Sarona.
Those who stand for nothing fall for anything.
- Abzeenth
- Site Admin
omg, kako je narastaodomi je napisao/la:Evo strpljenja![]()
<slika>
Čekaj, to je isti onaj mali pasić za kojeg ste pravili kućicu, bile su slike ovdje na temi?
Sad je već pravi Rex
- glaskoncILLa
cekaj, teta je imala konje i onda je napravila gulas od svojeg?
to je prva takva prica koju cujem, vecina konjara ne zeli probati konjsko meso ni od tudjeg konja, a kamoli svog..
ocigledno ga je jako voljela..
pretpostavljam da je previse da pitam kak se zove teta?
to je prva takva prica koju cujem, vecina konjara ne zeli probati konjsko meso ni od tudjeg konja, a kamoli svog..
ocigledno ga je jako voljela..
...."Have you mooed today?"...
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Who's Saron??? AND WHAT HAPPENED TO THE HORSE?!?!?mist je napisao/la:Moja teta je imala konje. Šteta što su izašli iz tog biznisa, nema niš ljepše nego predvečer ići jahati po prirodi.
Imam i ovdje jednu tužnu priču! Bio je taj jedan konj kojeg sam uvijek jahala, i onda je slomio nogu. Neko vrijeme nakon toga sam došla kod tete i pitala šta ima za jesti, a ona je rekla gulaš od Sarona.![]()
![]()
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Misliš da ju poznaš?glaskoncILLa je napisao/la:
Those who stand for nothing fall for anything.