Čime se još bavimo osim Linuxom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Čime se još bavimo osim Linuxom
Kako se postigne da drvo bude zakrivljeno?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- PunkBastard
- Spol: M
Kuhanjem ?shrike je napisao/la:Kako se postigne da drvo bude zakrivljeno?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
-
Tomislav001
Nemože se kuhati ako je laminiranoshrike je napisao/la:Kako se postigne da drvo bude zakrivljeno?
Lijepo uzmeš i napraviš kalup,poljepiš daske debljine 1.5 do 2 mm i stegneš ih u kalup stegama
Evo naš kalup

krak ti treba biti savijen prema naprijed,ovako:

A napinješ ga unazad da što bolje vraća silu
Taj luk na kraju je negdje oko 30 - 40 cm
Jest neuredna radiona al nema veze
- PunkBastard
Ni ne znam kakvo je to laminirano drvo, nikada nisam ništa sa drvom radio pa ne znam te vrste.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
-
Tomislav001
PunkBastard je napisao/la:Ni ne znam kakvo je to laminirano drvo, nikada nisam ništa sa drvom radio pa ne znam te vrste.
to su ti tanki slojevi drveta zaljepljeni zajedno
Ultra zanimljivo. Ja sam isto mislio da voda igra neku ulogu u svemu. Ček, i ove egzibicije možeš raditi sa svim vrstama drva ili su neke imune na savijanje? Također, od kojeg drva se rade najbolji luovi?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Tomislav001
Mislim da je bagra najbolja zato što je elastičnashrike je napisao/la:Ultra zanimljivo. Ja sam isto mislio da voda igra neku ulogu u svemu. Ček, i ove egzibicije možeš raditi sa svim vrstama drva ili su neke imune na savijanje? Također, od kojeg drva se rade najbolji luovi?
ali sve vrste našeg domaćeg drveta su dobre
kao što sam spomenuo prije mi smo koristili višnju,trešnju i grab.i danas smo dodali hrast da bude čvršće,ali još se ljepi
Imaš knjigu o tome zove se "archery" potraži malo po netu ako te zanima
bilo bi dobro da možeš naći lostove carbona i da ih umetnes između lamela.Dobio ni na elastičnosti i brzini,a ne bi bio težak za nategnuti.Duplo zakrivljena forma luka nije loša,ali ne znam ulazi li to onda u formu takedown luka.
Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk 4 Beta
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
-
Tomislav001
Mislili smo fiberflass pa nema nigdje za kupit.i ako ima neće nam prodati u malim količinamaDani je napisao/la:bilo bi dobro da možeš naći lostove carbona i da ih umetnes između lamela.Dobio ni na elastičnosti i brzini,a ne bi bio težak za nategnuti.Duplo zakrivljena forma luka nije loša,ali ne znam ulazi li to onda u formu takedown luka.
al sad će mo vidjeti kako radi sa dodatkom hrasta
- Suko
- Site Admin
Evo za vas streličare.
Kako se vadi zub:

Kako se vadi zub: