Druženje 10.07.2013 u Pivnici u Ađijinoj 20h
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Druženje 10.07.2013 u Pivnici u Ađijinoj 20h
Ja baš došao doma tako da nismo! Inače sam bio u jednoj od starih LZS majci i na leđima mi je pisalo "linuxzasve.com" tako da nema izlika!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ma ja bih vas našao i da ste imali svi feređe
.. nego sam bio slobodan tek kad sam vas pitao da li ste još tamo 
Joj, taman smo tako negdje i otišli. Da si barem rekao da si tada slobodan bi te i pričekali!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slijedeći put izmjenite brojeve mobitela 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
E to bih i ja volio znati unaprijed .. mislim kad će mi djeca pozaspati 
Ja sam mislio da si na dužnosti 
Ma kakvi, na godišnjem sam od 6.6. .. zato i nemam vremena