TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Debian fan club
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
prešao danas na novi KDE zbog nekih gadosti sa lxde-om...i zasad radi ok, apsolutno nikakvih problema 
- holden
- Spol: M
Ovde će sigurno više očiju da vidi:
i
holden je napisao/la:Ćaos.
Na Debianu u Gnome 3.4 u shellu ne mogu nikako da podesim bahamas font. Rade mi svi ostali, t.j. svi ostali se i pretvore u system wide, ubuntu font, droid sans, biraj, samo bahamas font neće. Možda ima neko ideju?
i
Hvala 1000000/.../xholden je napisao/la:Ćaos!
Isprobao i podesio sam owncloud putem free owndriva, pa me zanima da li postoji nekako, ne znam kako da se 'odrazim', open server, ala free software, opensource cloud servis, nešto slično. T.j. da je trustworthy, da povežem s owncloudom. Isprobao sam Seafile-ov servis, ali mi se ne dopada da je onaj 1GB free plan kod Amazona, inače bi ga koristio. (našao sam ga na prism-breaku). Cozy cloud izgleda okej, ali je papreno skup.
Šta mi je kao cena prihvatljivo? Recimo Owncube - 25 giga prostora za 18e/god.
Sve u svemu, hvala unapred na pomoći.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Suko
- Site Admin
Pa jesi instalirao taj bahamas font u /usr/share/fonts ?
- holden
Izgleda nisam. samo sam ga u font vieweru otvorio i kliknuo na ono install dugme. Takođe ne mogu da nađem ubuntu font u /usr/share/fonts folderu, pa mi radi u shellu, a instalirao sam ga na isti način ko bahamas?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Suko
- Site Admin
Čudno. A ne bi ti onda znao.
- holden
Ma ko ga ferma onda, podesio sam u shellu ubuntu font (odnosno isti mi je ostao kad sam prebacio na ubuntu font, pa onda natrag na bahamas), oba su onako cartoonish
Ah, debiša
Ah, debiša
mislim se nešto da se eventualno vratim na testing...jedini razlog je to što svako malo imam neke updateove...svaki dan mi iskoči notifikejšn- "imaš nove apdejtove. mogab, a, apdejtat, a?" 
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Debian fan club
Shicy je napisao/la:"imaš nove apdejtove. mogab, a, apdejtat, a?"
Ae... To i meni fali na LMDE, imam osjecaj ko da se ulijenio i da mu nis ne treba
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Znači, postao je kao velika bijela psina ili krokodil.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!