Football Manager 2014 stize na linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Football Manager 2014 stize na linux
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Re: Football Manager 2014 stize na linux
Igrao sam par puta.. ali sam odustajao u strahu za svoje zdravljezole052 je napisao/la:http://www.pcgamer.com/2013/08/14/football-manager-2014-announced-brings-enhancements-cloud-saving-and-linux-support/
Možda, kad dođe na Linux, opet probam....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
nema do CM01/02 koji radi preko winea 
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Shicy je napisao/la:nema do CM01/02 koji radi preko winea
Al mislim da još ima trik... Instaliraš na wine, a instaliraš i na windoze, na kojim se pomeću svi oni pečevi da igra počne 2013, da se u novi apdejtovi i to, i onda skopirat sve samo na wine...
Mada sam uspio na wineu dobit da radi bez problema, još apdejt gore i novi igrači, pa nek kreće igra iza 2001. hehe
Ode moj život opet kvragu ako to portaju...
ma nema mi do Westa, Udezea, Okoronkwa, Nikiforenka, Kallstroma, A. N'Diayea, Tsigalka... ono je bila savršena igra 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- holden
- Spol: M
Moguće da bezveze ljudi sad navaljuju, skoro svake godine su imali neke akcije da kupiš igru za čak 15 evra, ako si registriran na neki od lokalnih portala posvećenom igri.
Ja svoj život mogu polako baciti kroz prozor. Jedan od razloga je i bio da batalim FM, navukao sam se žestoko. 300 puta pokorio Evropu sa Zvezdom majku mu.
Ja svoj život mogu polako baciti kroz prozor. Jedan od razloga je i bio da batalim FM, navukao sam se žestoko. 300 puta pokorio Evropu sa Zvezdom majku mu.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš