Jel to emerald O_O
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- zagortenay
Re: Kako izgleda vaš desktop
No pain,no pain!
jok... kwinzagortenay je napisao/la: Jel to emerald O_O
evo jos jedan sa novom ikonom za mail watcher i jos novijom za brightness plugin i njezno smanjen manjaro logo na whisker meniju

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Odlična ti je ta ideja kwina na XFCE-u! I dobro izgleda.
Ja se tog ne bi nikad dosjetio.
a nisam se ja sjetio, vidio samSuko je napisao/la:Odlična ti je ta ideja kwina na XFCE-u! I dobro izgleda.![]()
je super je, lijepo izgleda, nista ne trosi, u idle-u 0-2% idu jezgre a imas i lijepe kwin efekte
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ja sam se malo zamorio tog customiziranja desktopa pa mi se to neće dati. Trenutno mi se da samo wallpaper promijeniti.
Al, svejedno fora stvar!
Al, svejedno fora stvar!
stavio orange panel clock umjesto standardnog sata... sada i kalendar izgleda kao da je na nekom modernom os-u... malo popodnevne dosade 

"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- zagortenay
No pain,no pain!
-
Slamd64