Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Slamd64
way to gomax360se je napisao/la:Frane super ti je pozadina![]()
Nisam mazohist, ali ipak koristim WM-ome.GooglePlus je napisao/la:pa volim minimalizam, nisam mazohist da koristim neki WM ili poludovrseni DE, u tom smislu sam mislio, a po screenshotu desktopa vidis na sto mislim, jedan panel, systemtray, sat i notifikacije, manje od toga ne ide, a da ne izgubim funkcionalnost desktopa, kuzis sada?
a od kde-a imam instaliran onaj minumim minimuma koji mi je potreban za funkcionalni desktop![]()
sad mozes malo eksperimentirati s config.h i patchevima, ima raznih mogucnosti za podesavanje.
Vidis, vidis, mogao biSlamd64 je napisao/la:way to gomax360se je napisao/la:Frane super ti je pozadina![]()
Nisam mazohist, ali ipak koristim WM-ome.GooglePlus je napisao/la:pa volim minimalizam, nisam mazohist da koristim neki WM ili poludovrseni DE, u tom smislu sam mislio, a po screenshotu desktopa vidis na sto mislim, jedan panel, systemtray, sat i notifikacije, manje od toga ne ide, a da ne izgubim funkcionalnost desktopa, kuzis sada?
a od kde-a imam instaliran onaj minumim minimuma koji mi je potreban za funkcionalni desktop![]()
sad mozes malo eksperimentirati s config.h i patchevima, ima raznih mogucnosti za podesavanje.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- hightech
- Spol: M
- Kontakt:
... šta god da učiniš ... NISI DOBRO IZRAČUNAO ...
... for good fun and advanced thinking join WS1 ...
... do Boga je put dosta kratak, ne moras dalje od svog srca ...
... for good fun and advanced thinking join WS1 ...
... do Boga je put dosta kratak, ne moras dalje od svog srca ...
Berti, u zadnje vrime imaš odlične, nenametljive wallpapere, svaka čast 
Tnx..
evo zadnja tri iz kolekcije (ako nekom zatreba):

Inače, autor je Eben Meyer i wallpaperi su iz HP-ove artist serije
evo zadnja tri iz kolekcije (ako nekom zatreba):

Inače, autor je Eben Meyer i wallpaperi su iz HP-ove artist serije