Potpaljuješ malo.. jel?Suko je napisao/la: Priprema se recenzija.![]()
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Uf, distra je katastrofa. Totalna katastrofa!
Morao sam zaprziti novi Manjaro i pregaziti ju jer nisam uspio reinstalirati Grub. A bas sam se ponadao da su se u Pclosu vratili na stare staze.
Morao sam zaprziti novi Manjaro i pregaziti ju jer nisam uspio reinstalirati Grub. A bas sam se ponadao da su se u Pclosu vratili na stare staze.
ozbiljno ili?
- Suko
- Site Admin
Da. Na zalost. Morati cu je ponovno instalirati da zavrsim recenziju, ali ovaj kiks s Grubom je neoprostiv! Apsolutno neoprostiv!
Reinstalacija Gruba s Archovog Wikija nije uspila. Ja ne znam sto su oni to radili, ali ovo mi se nikad nije desilo.
Jis jedan ogroman fail je da touchpad uopce nije radio. Standardni Synapticsov touchpad koji svugdje radi! Morao sam uredjivati config fileove da proradi!
U svakom slucaju, budem detaljno opisao u recenziji. Prvi dojam super, a nakon toga katastrofa!
Reinstalacija Gruba s Archovog Wikija nije uspila. Ja ne znam sto su oni to radili, ali ovo mi se nikad nije desilo.
Jis jedan ogroman fail je da touchpad uopce nije radio. Standardni Synapticsov touchpad koji svugdje radi! Morao sam uredjivati config fileove da proradi!
U svakom slucaju, budem detaljno opisao u recenziji. Prvi dojam super, a nakon toga katastrofa!
- bikerbj
ma zafrkava nas dok čekamo recenziju....
Jbg.. tak je i s ženama.. prvi dojam wow.. onda ujutro buđenje i otrežnjenje 
uhh...meni na nekim opskurnijim wm-ovima touchpad nije radio, tj klikanje nije radilo, ali to bi riješio skriptom...
uh, baš sam se ponadao dobrim vijestima o pclosu, a kad ono ćorak
uh, baš sam se ponadao dobrim vijestima o pclosu, a kad ono ćorak
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Kako izgleda vaš desktop
Bertone je napisao/la:Jbg.. tak je i s ženama.. prvi dojam wow.. onda ujutro buđenje i otrežnjenje
Pazi s kime spavas, pazi s kim se budis - pazi sto instaliras, pazi sto podesavas
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Re: Odg: Kako izgleda vaš desktop
I gdje je tu malo rizika?calisto053 je napisao/la:
Pazi s kime spavas, pazi s kim se budis - pazi sto instaliras, pazi sto podesavas
.. *ebeš to, nije fun