Peticija se nalazi na change.org, a možete ju potpisati ovdje
Možda nešto i bude od ovoga
Moderator/ica: Moderatori/ce
Nije li cijena CS-a malo veća nego cijena licence za Windowse? Nekako mi korištenje Adobeova CS-a ne ide baš ruku pod ruku sa štednjomThere are many people who would use Adobe products and many companies could save money with using Linux so it would be a great success for the Linux world to use Adobe Photoshop, Premiere Pro, etc.. on Linux.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ne planiram ni ja potpisati. Eto, na poslovnom Macu koristim GIMP jer Photoshop nema opciju Color to alpha (meni najpotrebnija prilikom pripreme ikona za mobilne aplikacije). Zesce opcije mi ne trebaju pa je GIMP sasvim u redu. Takodjer, tamo je i libre office jer ima neke opcije koje MS Office for Mac nema. A opet to je i stvar navike - nakon dugogodisnjeg iskustva na linuxu tijekom skolovanja tesko se je prebacivati na drugim platformama na neke druge programe, pogotovo kad znas da ti isti programi postoje i za te platforme.Cooleech je napisao/la:Ne planiram potpisat peticiju. Adobe sux! Eto njima vindoze. Samo molim Boga da jednog dana dobiju pravu konkurenciju u svojim proizvodima (npr. Flash se u potpunosti zamijeni s HTML5 i Photoshop s GIMP-om).
Onda dođe i više koštati?max360se je napisao/la:@mist
Nije više, sad se plaća mjesečna pretplata za Adobe proizvode.
Ovo prvo je izvjesno a ovo druge neće u skorijoj budućnosti. Može biti Gimp i tri puta bolji nego što je to Photoshop ali većina ljudi ipak ne bi prešla, ljudi su creatures of habit i mnogima je teško bilo koji softver zamijeniti nekim drugim sa sličnom funkcijom a kamoli kompleksan softver kao Photoshop. Mnogi još i danas koriste Winamp iako postoje mnoge bolje alternative ali navikli su se godinama na Winamp.Cooleech je napisao/la:Ne planiram potpisat peticiju. Adobe sux! Eto njima vindoze. Samo molim Boga da jednog dana dobiju pravu konkurenciju u svojim proizvodima (npr. Flash se u potpunosti zamijeni s HTML5 i Photoshop s GIMP-om).
Zapravo i da i ne, ovi sto ti treba i koliko vremena ti trebamist je napisao/la:Onda dođe i više koštati?max360se je napisao/la:@mist
Nije više, sad se plaća mjesečna pretplata za Adobe proizvode.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.