Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Heisenberg

Re: Odg: Preporuka za filmove

Post Postao/la Heisenberg »

calisto053 je napisao/la: Definitivno! Sto prije nadoknadi; ja upravo gledam drugu sezonu.
Malo je nezgodno sto se treba razumjeti u politicke funkcije unutar demokratske i republikanske stranke, te Senata i Kongresa. Medjutim, nije to toliko bitno koliko samo takticko planiranje, povlacenje veza iz sjene i namjestanje figura na sahovskoj ploci. Zastrasujce je kakav je strateg glavni lik!
Cini mi se da je serija na IMDB dobila ocjenu 9,0
Taman sam zavrsio sa ispitima te imam skoro 2 tjedna do pocetka drugog semestra. Mislio sam GoT ponovno pogledat, da se zagrijem za 4. sezonu, ali ako je toliko dobar HoC, onda neznam sto cekam. Vidim da je i Fincher ima prste u ovome, tako da sigurno necu bit razocaran.
Let's do this!
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
calisto053
Moderator
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la calisto053 »

GoT je, generalno gledano, besmislen i razvikan (sad ce me napast okorjeli fanovi). Napet, zabavan i dinamican u prvoj sezoni i prvoj knjizi, ali nista vise od toga.
Ima puno smislenijh prica od toga
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Heisenberg

Pogledao sam House of Cards. Svidja mi se koncept da se objavi cijela sezona u jednom danu, pa se moze gledat kad se uhvati vremena (puno je bolje iskustvo onima koji imaju Netflix). Interakcija s 'publikom' me podsjeca na Malcolma u sredini. Serija kao serija je odlicna, spada mi pod najbolje dramske i opcenito najbolje serije, uz Breaking Bad i Mad Men.
Spacey je stvarno napravio odlican posao, kao i cijeli tim. Zanimljivo je to kako ima prste u svemu, u svakoj grani politike. Jedva cekam 3. sezonu.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ja sam trenutno na prvoj sezoni HoC i svidja mi se :)

Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Evo na vasu preporuku ja skinuo par epizoda pa cu bas vidjeti. Izgleda jako obecavajuce!
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Svi hvale i True Detective, navodno je jako dobra. Uskoro cu pocet gledat

Edit:
evo link: http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=fn_al_tt_1
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
dupin

Post Postao/la dupin »

True detective je više nego dobar.Pogledajte!!
Nema veće religije od istine!
kljaja89

Post Postao/la kljaja89 »

Danas sam pogledao 12 Years a Slave
http://www.imdb.com/title/tt2024544/?ref_=nv_sr_1
Meni odličan film
Heisenberg

Hunger (2008)

Film Steve McQueen-a prikazuje strajk iz 1981. godine u Irskoj. Na svoj karakteristicni nacin, McQueen je fantasticno obradio tesku temu te tu nema nikakvih daljnjih prigovora a ni komentara.
Od glumaca tu se nalaze Michael Fassbender, Liam Cunningham i drugi.
Treba jos nadodat da u filmu nema puno dijaloga. Najupecatljiviji dijalog je jedan od najpoznatijih u filmskoj povijesti, a to je 17-minutni govor Fassbendera i velecasnog, u kojem je kamera stacionarna te je fokusirana iskljucivo na dijalog.

Hmm.. sto jos nadodat? Film je (ocekivano) osvojio pregrst nagrada, sto je sasvim normalno za McQueenov rad. Cini se da kombinacija njega i Fassbendera odlicno odgovara. To je ujedno i prvi McQueenov film te je tu pokazao sav svoj talent, koji je kasnije prenio na Shame i 12 godina ropstva.

Svakako ga pogledajte, necete biti razocarani.
Explore.

[offtopic] Pogledajte i Shame, takodjer McQueenov film. NSFW je, pa gledajte na vlastitu odgovornost. [/offtopic]
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

:hihi
Heisenberg je napisao/la: Treba jos nadodat da u filmu nema puno dijaloga. Najupecatljiviji dijalog je jedan od najpoznatijih u filmskoj povijesti, a to je 17-minutni govor Fassbendera i velecasnog, u kojem je kamera stacionarna te je fokusirana iskljucivo na dijalog.
Super mi je ovo kako je dijalog "jedan od najpoznatijih u filmskoj povijesti", a film izašao tek 2008 :D
Odgovori