Pridružite se u raspravi ove teme koja će, gotovo sigurno, biti sadržajna i burna!
[ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelje?
Moderator/ica: Moderatori/ce
[ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelje?
Svi mi volimo klikati i prčkati po svom Linuxu, međutim vrijeme provedeno na računalu je uvijek ugodnije (često i produktivnije) u nama omiljenom okruženju. Koji DE/TWM je vama najomiljeniji?
Pridružite se u raspravi ove teme koja će, gotovo sigurno, biti sadržajna i burna!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: [ANKETA, ožujak 2014.] Koji vam je omiljeno radno sučelj
XFCE, brz, jednostavan, nenametljiv. Dovoljno da mi bude omiljen 
Pitanje koje ima samo jedan točan odgovor! KDE !!!
Iz demokratskih razloga smo odlučili da je moguće glasati samo za jedan od ponuđenih odgovora... Ali vjerojatno bi mi Cinnamon bio drugi izbor iako ga uopće ne koristim...
Probao sam ga nedavno, 10 minuta na Debianu... i ružan je za krepat! Što je najgore, nije osjetno brži od KDE-a na pristojnoj mašini!salkof je napisao/la:XFCE, brz, jednostavan, nenametljiv. Dovoljno da mi bude omiljen
Iz demokratskih razloga smo odlučili da je moguće glasati samo za jedan od ponuđenih odgovora... Ali vjerojatno bi mi Cinnamon bio drugi izbor iako ga uopće ne koristim...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
meni je skroz dobar 
malo uredim one pluginove u panelu i vozi
malo uredim one pluginove u panelu i vozi
KDE malo previše (barem meni) vuće na penđere. Ugl ja izbjegavam veliku sličnost s penđerima (zato Unity).
KDE, Unity i Cinnamon trebaju malo jaču mašinu da bi ugodno radili. Zato ja imam minimalizam.
KDE, Unity i Cinnamon trebaju malo jaču mašinu da bi ugodno radili. Zato ja imam minimalizam.
Koristim awesome wm i fakat sam se navikao na tiling filozofiju 
Trenutno malo isprobavam E18, nije mi loš, iako bugovit...
Trenutno malo isprobavam E18, nije mi loš, iako bugovit...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
Xfce, Xubuntu. Brz, lagan, jednostavan za korištenje.I odgovara mi to što je izbornik programa lijevo gore u kutu.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: [ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelj
Definitivno Xfce! Ne mogu se zamisliti da ozbiljnije koristim nešto drugo!
Respect za KDE i Cinnamon, ali nisu mi sjeli.
Da nema Xfcea, Mate bi mi možda bio zanimljiv, ali za mene, Xfce šije Matu za tri koplja!
Respect za KDE i Cinnamon, ali nisu mi sjeli.
Da nema Xfcea, Mate bi mi možda bio zanimljiv, ali za mene, Xfce šije Matu za tri koplja!
Re: [ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelj
lxde, najbolja stvar ikada
I da, bez ikakvih vm-a i fancy efakata je.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!