Prebacujem cijelu firmu na Linux :-D
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Prebacujem cijelu firmu na Linux :-D
šta misliš pod http:// printer?
kada postaviš da djeliš printer, onda će ti link na mrežni printer biti recimo ovako:
http://1.2.3.4:631/printers/HP_LaserJet_3500
Znači, na klijentu (windows ili linux) onda samo odeš i dodaš mrežni printer te kao lokaciju staviš to. Jasno, ip adresa je u gornjem primjeru promijenjena, ali je iz stvarne implementacije.
http://1.2.3.4:631/printers/HP_LaserJet_3500
Znači, na klijentu (windows ili linux) onda samo odeš i dodaš mrežni printer te kao lokaciju staviš to. Jasno, ip adresa je u gornjem primjeru promijenjena, ali je iz stvarne implementacije.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ok, pokušati ću to. pa javim rezultat. U petak sam na lokaciji.
Tnx!
Tnx!
gle, cups će ti riješiti tvoj problem, smao se moraš mal oviše potruditi oko toga. isto googlaj mal okada is tamo o tome kak oga podesiti
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Daj šta ti je s tipkovnicom, shrike

- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Bolje je pitanje što mu je sa palcem desne rukeAbzeenth je napisao/la:Daj šta ti je s tipkovnicom, shrike![]()
- jurastublic
- Spol: M
@Nicky, Abzeenth:
Ovo je debeli OT, otvorite novu temu o shrikeovoj tipkovnici (a možete i posebnu o shrikeovom, khm... palcu).
Ovo je debeli OT, otvorite novu temu o shrikeovoj tipkovnici (a možete i posebnu o shrikeovom, khm... palcu).
Zašto misliš da piše desnom rukom i desnim palcem ??nicky je napisao/la:Bolje je pitanje što mu je sa palcem desne rukeAbzeenth je napisao/la:Daj šta ti je s tipkovnicom, shrike![]()
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: Prebacujem cijelu firmu na Linux :-D
ROFLjurastublic je napisao/la:@Nicky, Abzeenth:
Ovo je debeli OT, otvorite novu temu o shrikeovoj tipkovnici (a možete i posebnu o shrikeovom, kh
m... palcu).
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
čuj ove.. banirao sam čitavu državu u jutro pa sam imao lagani delirijum tremens od seksualnog uzbuđenja takvog čina. Kada se samo sjetim da su se neki raskokodakali oko bana jedne osobe na ircu
:D:D