Kako izgleda vaš desktop

Vijesti, rasprave, pitanja i savjeti o grafičkim okruženjima te upraviteljima prozora.

Moderator/ica: Moderatori/ce

devil

Re: Kako izgleda vaš desktop

Post Postao/la devil »

slika

ubuntu, openbox, xcompmgr, conky, awn
devil

Post Postao/la devil »

kasno je pa se igram s DWM-om. neprezaljena ljubav, kad bi se smao uspel odmaknuti od awesomeWM-a
slika
devil

Post Postao/la devil »

natrag na awesome, nemrem si pomoci:)
slika
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

evo moj :) nothing special :) me and my honey :) hahahaha
uglavnom, cairo dock mi nekak ne radi kako se spada, pa za sada ostaje ovako kakav je :) samo mijenjam temice i pozadinu :)

slika
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

devil je napisao/la:natrag na awesome, nemrem si pomoci:)
slika
sta je to, di su programi, jel uopce moze radit firefox u tome, svi koji to imaju stavljaju neke prt.sc. sa nekim kodovima i ostallim programerskim sranjima.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
centar137

Post Postao/la centar137 »

simke je napisao/la:sta je to, di su programi, jel uopce moze radit firefox u tome, svi koji to imaju stavljaju neke prt.sc. sa nekim kodovima i ostallim programerskim sranjima.
Kako covjek kaze, to je Awesome WM. Programi na Linuxu su obicno u /bin, /sbin, /usr/bin i /usr/sbin.
Mozda ces se zacudit, al sam prilicno siguran da radi Firefox u tome. Ako je Awesome posebno raspolozen radi i Opera.
Ti budi posebno i napredno dijete pa stavi "prt.sc." sa slikom svojeg kucnog ljubimca, a okolo fensi GNOME.
Ovih dana ja sam bolestan od ljudi
Nemoj me dirat, sutra me probudi
Peticija za flash za FreeBSD
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

centar137 je napisao/la:Kako covjek kaze, to je Awesome WM. Programi na Linuxu su obicno u /bin, /sbin, /usr/bin i /usr/sbin.
Mozda ces se zacudit, al sam prilicno siguran da radi Firefox u tome. Ako je Awesome posebno raspolozen radi i Opera.
Ti budi posebno i napredno dijete pa stavi "prt.sc." sa slikom svojeg kucnog ljubimca, a okolo fensi GNOME.
uvjek dobar smisao za humor.

ma istrazivao sam te WM, i sve i jedan prt.sc je bio slican ovone, sta surfas netom ko u matrixu.
nigdje nevidih neku aplikaciju. il je to samo krinka. :ugeek:

namam sta ja staviti tu sliku desktpa.
defaultni xfce + ikome nove je u startu pola ih nema pa sam stavio druge.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Tux Slave
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Tux Slave »

Ma to ti je samo drugačiji izgled desktopa. Svaka aplikacija koja radi tebi na Ubuntu/Fedori/Suseu radi i ovdje nakon instalacije. KDE, Gnome, Xfce su Desktop Enviorment - kompletna grafička radna okruženja. Ovi ostali su Window Manageri - polovični s minimalističkim izgledom. Nerjetko moraš instalirati 10 različitih programa za funkcionalan desktop.

To ti je sva spika.

Ako već želiš takvo nešto koristi Compiz Fusion kao WM. Em izgleda 'akerski kad se podesi, em imaš najbolji 3D desktop dostupan na tržištu.
devil

Post Postao/la devil »

@ simke: ako pogledas gorlji lijevi kut mog desktopa vidis brojeve od 1 do 6. to su tagovi. ili tabovi ili kak to hoces zvat. na prvom, radnom, su mii uglavnom samo terminali. na drugom je firefox. treci je tu za IM , cetvrti za multimediju, na 5 je torrent, a na 6. sve ostalo
slika - firefox
slika - prazan desktop
slika - awesome menu.
sve programe bindas na tikovnicu kaj jako ubrzava rad. tato je uglavnom ne diram mis.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

ok objasnjenje, to sam hito cut. i vidit
Odgovori