ugradnja subtitlova u film
Moderator/ica: Moderatori/ce
ugradnja subtitlova u film
Da li neko zna pomoću kojeg se programa može trajno ugraditi subtitlovi u film i na koji način.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: ugradnja subtitlova u film
Možeš s Avidemuxom.
http://www.ehow.com/how_12027978_add-su ... demux.html
http://www.ehow.com/how_12027978_add-su ... demux.html
budem pokušao,hvala
avidemux to može. jel to možda zbog TV-a/dvd-a/.. koji ne podržava eksterne titlove?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ja sam to radio za svoje roditelje. Pa su mogli ubaciti dvd u player i pogledati film bez naštimavanja titlova.
Samo, znao je Avidemux povremeno zeznuti sinhronizaciju pa su titlovi štekali.
Samo, znao je Avidemux povremeno zeznuti sinhronizaciju pa su titlovi štekali.
i traje jako dugo dok se ubace titlovi ,ufff
Radio sam to na windowsu,pa sad samo se eto informiram, za linux,jer uvijek imam nekoga kome bi to trebalo
Radio sam to na windowsu,pa sad samo se eto informiram, za linux,jer uvijek imam nekoga kome bi to trebalo
to je zato jer moraš rekodirati cijeli film. Inače, u mkv se mogu drito ubaciti titlovi bez rekodiranja i to je jako jako brzo. vidio sam slične neke fore sa avi, ali nisam siguran koliko to radi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
mkv je skraćenica od čega,koji program
to si mislio na matroska format ili na neki program
naravno da sam mislio na matroska. Zar se nisi nikada susreo sa mkv kontenjerom i filmovima sa ekstenzijom mkv?