Pa pozdrav svim Linuksasima i onima koji ce to postati. Ovaj nick vam je valjda poznat sa jednog uglednog IT foruma (BUG Forum da budemo točniji). U Linux vodama sam od davnih dana tj od negdje 2007-me godine. Prva distra koju sam probao i ponekad koristio preko LiveCD-a je bio PC Linux OS verzija nepoznata sa KDE sučeljem. Od onda sam promineio barem X distri, što zbog starosti kompa (užas živi, hvala Bogu da je matična otišla u vječna lovišta te da skoro nitko nema s939 MBO viška) što zbog znatiželje (Gentoo i Arch u VM-u).
Trenutno imam quad-boot (yup, dobro čitate quad-boot) sa Manjarom Xfce (prije GNOME), Fedora 20 sa GNOME 3.12 na njoj, LMDE Cinnamon (zadnja verzija) i Win 8.1 Pro (ah te igre koje nemaju Linux port kao što je BO2, COD4 (znam da može preko Wine, al šteka) i još par Win only igara -.-" ).
Primarni OS (zbog staraca i sisterke) je Win, dok sam ja većinu vremena na LMDE-u.
Više informacija o meni i o mojim Linux pustolovinama ćete saznavati na ovome forumu, a do tada lijep pozdrav

Why to pay* for M$ OS when you can get everything for free on Linux.
*"Pay" via college and MSDNAA or "pay" via TPB