Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: Kako izgleda vaš desktop
Šta se Xfce-a tiče (znam još od nekada), je to dosta vanilla naspram nekom Xubuntuu recimo. Onaj jedini jadničak koji se bori sa Xfceom i kao sastavlja openSUSE Xfce tim, cenim da nema vremena da se isačim drugim bavi. Malo nekog brandinga kao, ali dosta manje od Manjara, f.ex.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- audiosl4ve
holden je napisao/la:Šta se Xfce-a tiče (znam još od nekada), je to dosta vanilla naspram nekom Xubuntuu recimo. Onaj jedini jadničak koji se bori sa Xfceom i kao sastavlja openSUSE Xfce tim, cenim da nema vremena da se isačim drugim bavi. Malo nekog brandinga kao, ali dosta manje od Manjara, f.ex.

- holden
Nije ni meni jasno kako mi je uspelo to formulisati (pre toga bilo Brazil - Čile, i nekoliko pivčuga konzumiranih
). Haha.
Hteo sam reći da mi se izgled Xfce-a (default) u openSUSE-tu čini robustan, nije poliran i dorađen poput Xubuntu-a recimo (i što se onih systray pluginova nekih tiče). A openSUSE Xfce tim, ako ne grešim, čini jedan čovek. Ma tako nešto, ni meni nije jasno šta sam hteo da kažem
Hteo sam reći da mi se izgled Xfce-a (default) u openSUSE-tu čini robustan, nije poliran i dorađen poput Xubuntu-a recimo (i što se onih systray pluginova nekih tiče). A openSUSE Xfce tim, ako ne grešim, čini jedan čovek. Ma tako nešto, ni meni nije jasno šta sam hteo da kažem
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- audiosl4ve
skuzih te sad 
One OS to rule them all, one OS to find them.
One OS to call them all, and in salvation bind them.
In the bright land of Linux, where the hackers play.
Where there is a gui there's a way.
tenkjugagiD je napisao/la:I meni se svida
Font: Sony Sketch EF
Dekoracija: UniQ Aurorae
Tema (Style) je uglavnom defaultna QtCurve, sa modificiranim bojama da se poklapa s dekoracijom.
(Desktop) tema: ProduktBlue
One OS to rule them all, one OS to find them.