tipkovnica
Moderator/ica: Moderatori/ce
tipkovnica
Evo mene opet sa sa jednim problemom oko tipkovice. Promijenio se raspored tipkovnice tako se na mjestu znaka y pojavi znak z nema slova sa kvacicom umjesto njih se pojavljuju sasvim drugi znakovi. Do sada sam to rjesavao ponovnim pokretanjem i suspenzijom ali vise ni to ne funkcionira. U postavkama je ispravno postavljeno. Moze li se tu nesto uciniti?
Re: tipkovnica
ima ubuntu neki bug da vraca englesku tipkovnicu nakon restarta... ja rjesio ovako
instalirao dconf Editor pa u njemu desktop -> ibus -> general i tamo stavio kvacicu na use-system-keyboard-layout
i onda gore u trayu di imas za mjenjati tipkovnicu i pise da je na hr ti stavis na en pa vratis na hr i nakon restarta ostaje na hr
instalirao dconf Editor pa u njemu desktop -> ibus -> general i tamo stavio kvacicu na use-system-keyboard-layout
i onda gore u trayu di imas za mjenjati tipkovnicu i pise da je na hr ti stavis na en pa vratis na hr i nakon restarta ostaje na hr
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- dinosb
- Spol: M
Re: tipkovnica
U istom izborniku što kolega zole kaže, možeš i u potpunosti ukloniti eng layout i ostaviti si samo hrvatski (naravno, ako ti engleski ne treba).
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.