Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: Jabučarenje
Edit by nicky:
Bez provokacija molim.
Bez provokacija molim.
- Cooleech
- Moderator
Tvornica telefona?!kvaju je napisao/la:Blago ti pameti, kad se tako nasekiraš oko jedne obične tvornice telefona.Cooleech je napisao/la:Nisam (FALA BOGU) nikad koristio ništa Appleovo niti to želim. Moja mržnja prema Jabučarskim proizvodima seže daleko iznad kvalitete njihovih proizvoda, bilo HW ili SW.
Čitati s razumijevanjem!kvaju je napisao/la:Ok, evo lik koji koristi telefon te marke koju ti toliko mrziš, te pita zašto sam željan pažnje, dali se qrčim sa svojim telefonom po forumu? Misliš li možda da malo pretjeruješ kada osobu koja koristi telefon neki koji ti nemaš i ne želiš nazivaš glupom?Cooleech je napisao/la:Jabučari su UGLAVNOM spodobe željne pažnje olitiga ku*čenja, s prosječnim IQ-om oko sobne temperature.
Grofa poznajem osobno i znam koliko je čovik pametan. Tebe ne znam ali upoznajem, rapidno.kvaju je napisao/la:Zašto je Grof iznimka?Cooleech je napisao/la: Čast malobrojnim iznimkama (npr. Grof).
Šta, Grof zapravo koristi telefon za razliku od svih ostalih korisnika, ono koristi ga full nešto žešće?
Samo ti preDpostavljaj. Da te zanima i sam bi potražio. No, čisto da navedem koji primjer; ikonice s zaobljenim rubovima? Takvo što postoji još od vremena WinXP-a i KDE-a 3, pobogu. Slide-to-unlock? Moja baba im ukrala patent!kvaju je napisao/la:Jel ti dedo možda drži samsung pa te toliko živcira što se firme međusobno napadaju i muzu pare jedni drugima? Hajde molim te još reci mi točno koje su se ideje pokrale i prezentirale ih kao svoje, predpostavljam na šta misliš, ali ono baš me zanima tvoja mišljenje o tome?Cooleech je napisao/la: Mrzim firmu koja pokrade tuđe ideje i prezentira ih kao svoje, te još to sve patentira i tužaka sve koji koriste bilo što iti slično tome.
Voli i mrzi što god želiš. Tvoj izbor. Kao što je ovo moj.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- kvaju
Argumenti na nivou, dakle ne postoji bilo koji telefon na kojem imaju ikonice sa zaobljenim rubovima, a da ih apple nije tužio, slide to unlock također? ili telefon četvrtastog oblika?
Ti misliš da Samsung nimalo ne kopira Apple?
Gle, to što se firme tuže međusobno radi nekakvih gluposti njihov problem, u našoj je koristi da se takmiče i izbacivaju što bolje modele, a nazivati osobe koji koriste neke telefone glupim, ili glupim u većini je jako nezrelo, kao da na drugoj strani su svi pametni jel?
Jedina stvar što mi ovako zasmeta u ovim izjavama je kada netko kaki po nečemu što nije koristio, kad kažem koristio, mislim koristio duže od 7 dana, nakon 7 dana **** koliko hoćeš.
Dakle nije mi cilj da se prepiremo koja je firma bolja ili ne, nego mislim da nije ok **** po nečemu što nisi probao.
Edit by Bertone.
Ti misliš da Samsung nimalo ne kopira Apple?
Gle, to što se firme tuže međusobno radi nekakvih gluposti njihov problem, u našoj je koristi da se takmiče i izbacivaju što bolje modele, a nazivati osobe koji koriste neke telefone glupim, ili glupim u većini je jako nezrelo, kao da na drugoj strani su svi pametni jel?
Jedina stvar što mi ovako zasmeta u ovim izjavama je kada netko kaki po nečemu što nije koristio, kad kažem koristio, mislim koristio duže od 7 dana, nakon 7 dana **** koliko hoćeš.
Dakle nije mi cilj da se prepiremo koja je firma bolja ili ne, nego mislim da nije ok **** po nečemu što nisi probao.
Edit by Bertone.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
-
eQuivalent
- Kontakt:
Gospodo, nemojte se svađati. Možda sledeća jabuka bude nešto ovakvo. Možda upravo oni budu zaslužni i tvorci nečeg ovakvog. Možda ovo bude njihova orginalna ideja. Možda ...
Ok, shvaćam da je južina, da svatko ima drugačije mišljenje no ovo prerasta u osobno prepucavanje i sad je dosta!
Kako ću biti budan cijelu noć sve daljnje neprimjerene, uvredljive ili postove u kojima ćete koristiti neprimjerene riječi ili izraze.. brišem.
Kako ću biti budan cijelu noć sve daljnje neprimjerene, uvredljive ili postove u kojima ćete koristiti neprimjerene riječi ili izraze.. brišem.
- kvaju
Nije mi se cilj uopće svađati, pogotovo ne preko foruma, ali evo smijem i ja napisati svoje mišljenje o nekim stvarima 
Što se tiče Fire Phone, zanimljiva stvar, ali vidim ne ide im prodaja baš kako su zamislili. Ali ovo nije loša stvar za djecu http://www.amazon.com/dp/B00LOR524M/ref ... g=rnwap-20 samo neznam koliko nama to uopće išta znači.
EDIT: @bertone ok, pripazit ću na izraze, mada mislim da nisu tako uvrjedljivi, ali evo, pripazit ću.
Što se tiče Fire Phone, zanimljiva stvar, ali vidim ne ide im prodaja baš kako su zamislili. Ali ovo nije loša stvar za djecu http://www.amazon.com/dp/B00LOR524M/ref ... g=rnwap-20 samo neznam koliko nama to uopće išta znači.
EDIT: @bertone ok, pripazit ću na izraze, mada mislim da nisu tako uvrjedljivi, ali evo, pripazit ću.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
How to
Meni samo nije jasno kako neko moze doci na forum koji se bavi slobodnim softverom i velicati vlasniki softver. Uz to jos i ocekivati da niko nece reagovati. A vecina na forumu(barem ja tako mislim) veruje u ideje slobodnog sloftvera.
Ni ja ne volim apple. Nisam ga koristio niti cu ga koristiti i ne treba mi 7 dana koristenja da bi donio svoj sud o tome.
Al nemam potrebe govoriti nista lose o appleu jer dovoljno oni govore sami o sebi, kao i njihovi korisnici(kao sto je Cooleech rekao vecina).
Ni ja ne volim apple. Nisam ga koristio niti cu ga koristiti i ne treba mi 7 dana koristenja da bi donio svoj sud o tome.
Al nemam potrebe govoriti nista lose o appleu jer dovoljno oni govore sami o sebi, kao i njihovi korisnici(kao sto je Cooleech rekao vecina).
- kvaju
A čuj, slobodni smo ljudi koristimo tko šta hoće, a ja nevidim da sam nešto veličao taj vlasnički software, samo sam rekao da nije ok da se toliko blati nešto što ne koristiš.
I nisam baš došao odjednom na forum, odavno sam ovdje, samo ne toliko aktivan u zadnje vrijeme.
I nisam baš došao odjednom na forum, odavno sam ovdje, samo ne toliko aktivan u zadnje vrijeme.
How to
How to
Vidiš, u takvom razmišljanju i je problem pa dolazi do nepotrebnih svađa i prepucavanja koje prije ili kasnije završe na osobnoj razini.gagiD je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze doci na forum koji se bavi slobodnim softverom i velicati vlasniki softver. Uz to jos i ocekivati da niko nece reagovati. A vecina na forumu(barem ja tako mislim) veruje u ideje slobodnog sloftvera.
Ako imamo na forumu temu o autima, da li je u toj temi zabranjeno govoriti o Fiatu samo zato što koristi M$ softver. Hoćemo li govoriti samo o npr. Mercedesu i VW koji koriste Linux? Naravno da ne i zbog toga ako netko ima potrebu argumentirano govoriti dobro ili loše o Appleu, neka govori, nitko nikoga ne sili da prati te teme i sudjeluje u njima.
I druga zanimljivost za koju vjerojatno nisi znao je ta da recimo na Jabučnjak.hr koji je nastao slično kao i LZS radom i entuzijazmom par pojedinaca koji su htjeli (i još uvijek se trude olakšati i pomoći novim korisnicima OSX-a prelazak na novi OS), nitko od starijih i iskusnijih korisnika niti jednu lošu nije rekao ili napisao o Linuxu već suprotno i sami korisnici OSX-a međusobno komentiraju negativnosti u razvoju i smjeru u kojem se Apple razvija zadnjih par godina, dok na Linux gledaju kao na dobru alternativu.
Drugim riječima, predrasude su dosta zeznuta stvar
Nisam bas tako mislio kada sam rekao "dode".kvaju je napisao/la: I nisam baš došao odjednom na forum, odavno sam ovdje, samo ne toliko aktivan u zadnje vrijeme.
@Bertone
Ja se sigurno necu prepucavati.
Kolko vidim nije zabranjeno govoriti o appleu.
Ne, nisam to znao. Hvala
Slazem se da su predrasude zeznute, kao naprimjer ta da je jobs bio informaticar, izumitelj, vizionar...
(Slika je vjerovatno negdje bila na forumu, al da se podsjetimo)