Što imaš u planu sada? Na posao/burzu ili dalje na studij?
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- dinosb
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Pa svaka čast! Iskrene čestitke!
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Ja se ne zajebavam. Želim preliminarne rezultate istraživanja ili ide nova 50 stranična debata ...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- blast beat
Hvala na čestitkama.
Ali nadam se da će biti nešto normalno u struci, a ne samo ovaj fast food.

Radim privremeno u KFC restoranu već jedno mesec dana, i to sam se vratio tamo po treći put.dinosb je napisao/la:Što imaš u planu sada? Na posao/burzu ili dalje na studij?
Ja sam razvukao studiranje dodatne 4 godine jer sam radio, tako da opušteno, ti si još i dobar.audiosl4ve je napisao/la:svaka cast blast. Ja evo ponavlajm godinu jer sam bio ljen i neucljiv. Sta ces, na greskama se uci
- audiosl4ve
ajde bitan je trud i to da si i zavrsio. U kojem roku to je manje bitno. Nas kak se kaze, na faksu sam 2 godine i onda tek upisem drugu 
najteže su prve dvije godine studija. kad upišeš drugu, sve je lako 
- audiosl4ve
bas tako. TO je moj moto 
Re: [DRAFT] Pisi Linux
Ma ne zamjeram. Znam da si ti jedan mučki provokator.shicy je napisao/la: btw, nadam se da ne zamjeraš što postavljam ovakva pitanja
Nema veće religije od istine!
Istina, ko ZdravkoM. jedupin je napisao/la:Ma ne zamjeram. Znam da si ti jedan mučki provokator.shicy je napisao/la: btw, nadam se da ne zamjeraš što postavljam ovakva pitanja
ja ovde pokušavam poboljšati vaše radove i ukazati vam na pitanja koja biste si trebali postavljati prilikom recenzija, a vi mene sa Gospodarom hr. nogometa uspoređujete
i ti imaš soundboard u bookmarcima?
http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=130
i ti imaš soundboard u bookmarcima?
http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=130
- Cooleech
- Moderator
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.