Disctrict 9 je odlican. Elysium mi bas nije lego. Ocekivao sam daleko vise.Heisenberg je napisao/la:@Suko District 9 je fenomenalan, Elysium tako-tako, nadam se da ce Chappie odrzat kvalitetu Blomkamp produkcije.
Drzimo fige da ovaj bude dobar.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Disctrict 9 je odlican. Elysium mi bas nije lego. Ocekivao sam daleko vise.Heisenberg je napisao/la:@Suko District 9 je fenomenalan, Elysium tako-tako, nadam se da ce Chappie odrzat kvalitetu Blomkamp produkcije.
Deacon: I think we drink virgin blood because it sounds cool.
Vladislav: I think of it like this. If you are going to eat a sandwich, you would just enjoy it more if you knew no one had fucked it.
Pridruzujem se preporukama. Odlicna akcija!trzalica je napisao/la:Pogledajte "The Equalizer" - meni jedan od najboljih akcijskih u zadnjih 5 godina
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
+1Heisenberg je napisao/la:John Wick je takodjer dobar.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Proces nabave filma u tijekuCooleech je napisao/la:Također +1 za Equalizera i preporuka za Lucky Number Slevin. Film je iz 2006. ali ga vrijedi pogledati.