Hvala, Bertone!bertone je napisao/la:Za malo odmoriti mozak od teških tema: [url=http://www.imdb.com/title/tt1629374/]Ronal The Barbarian
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- jurastublic
- Spol: M
Re: Preporuka za filmove
"Hodor bre foobar"
- Cooleech
- Moderator
Upravo sam odgledao Interstellar.. mogu vam reć da film TRAJE, ali nije niti malo dosadan. Gotovo 3 sata filma i doista se čovik uživi gledajući ga. Preporuka!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Da li je dostupan u HD-u ili cam verziji?Cooleech je napisao/la:Upravo sam odgledao Interstellar.. mogu vam reć da film TRAJE, ali nije niti malo dosadan. Gotovo 3 sata filma i doista se čovik uživi gledajući ga. Preporuka!
Zadnja izmjena: trzalica, dana/u 27 sij 2015, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Od jučer ima DVDrip.. HD treba još malo pričekati.. naravno, koliko je meni poznatotrzalica je napisao/la: Da li je dostupan u HD-u ili cam verzija?
- Cooleech
- Moderator
Da, odgledao sam ga u DVD verziji. Možda se da pronaći i HD :ne_zna
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Evo, Kodi kaže da ima i HD verzija (mp4 od nekih 2640 Mb-a) 
Predestination i TRON Legacy - preporuke! Ovaj drugi je iz 2010. i vjerujem da je već bio predložen ali film je baš cool!
- audiosl4ve
pa hrt kolko ja znam ima na njihovoj stranici stream za gledati.
Je u pravu si audiosl4ve. Htio bi pogledati seriju od početka, a koliko vidim oni rade stream dan poslije prikazane epizode. Kako da odgledam sve dosad prikazane epizode? Koja sam ja teška neznalica.

Nema veće religije od istine!