Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Jabučarenje
Na Jabuku gledam slično kao i na paradu. Da nema toliko bahatih/samodopadnih likova koji misle da vrijede više od drugih samo zato jer imaju love, vjerojatno bih još i 'provario' look njihovog feminiziranog hardveraja, limitiranost sustava i bezobraznu precijenjenost.
Što se tiče parade, to mi je zaseban fail (za prava se bori prosvjedom, a ne paradom (nemojte niti pokušavat me uvjerit kako je ta parada zapravo prosvjed)).
Dakle, kao i kod Jabuke - korisnici/učesnici i krajnji cilj.
Što se tiče parade, to mi je zaseban fail (za prava se bori prosvjedom, a ne paradom (nemojte niti pokušavat me uvjerit kako je ta parada zapravo prosvjed)).
Dakle, kao i kod Jabuke - korisnici/učesnici i krajnji cilj.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
krajnji cilj korištenja Appleovih proizvoda je što? Korištenje Appleovih proizvoda? 
mene živo boli srednje uvo za to ko će šta koristit, samo neka me ne pila sa svojim izborom...
mene živo boli srednje uvo za to ko će šta koristit, samo neka me ne pila sa svojim izborom...
- Cooleech
- Moderator
Pa valjda je jasno.. pišočenje.shicy je napisao/la:krajnji cilj korištenja Appleovih proizvoda je što? Korištenje Appleovih proizvoda?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
OS X 10.11 - ili kako još više zatvoriti OS i pod promidžbom brige za još veću sigurnost korisnika, prisiliti korisnike da ne koriste ništa osim onog što su kupili od Applea
http://www.macworld.com/article/2948140 ... tions.html
http://www.macworld.com/article/2948140 ... tions.html
- audiosl4ve
ode nas OSX stopama M$-a
- audiosl4ve
Cooleech-ov primarno 
@cooleech, sutra ionako moram do CCOW pa ako hoćeš ugrabiti jedan na popustu, javi da ti rezerviram

- Cooleech
- Moderator
Ne mogu iščekat.. 
- audiosl4ve
@bertone ako castis slobodno meni uzmi jedan