Pozz
Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED
"Petorica od četvorice ne znaju da zbrajaju"
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- calisto053
- Moderator
Moj omiljeni odjeb (vidjet ćemo/dogovorit ćemo se)

jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
A di je ono "javit ću ti se!" 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Na žalost, nemamo kategoriju za najblesavije vijesti pa moram ovdje:
http://www.jutarnji.hr/-izveo-sam-ga-u- ... i/1335876/
Svaka budala danas može biti novinar. A sve budale očito pišu za jutarnji, večernji i net.hr

Pucao u laptop jer mu se windows srušio'IZVEO SAM GA U ULIČICU I UPUCAO OSAM PUTA, NIJE MI ŽAO' Grad postao poprište jednog od najbizarnijih zločina u povijesti
COLORADO SPRINGS - U ponedjeljak se Lucasu Hinchu (37) srušio sustav na njegovom Dell XPS 410 računalu i pojavio se ‘plavi ekran smrti’. Hinch je odlučio da će mu to biti posljednji put, odnio je svoj Dell u malu uličicu iza zgrade u kojoj živi, izvadio svoj 9-milimetarski pištolj i ispalio osam metaka u njega.
Prema izvještaju policije grada Colorado Springsa, policija je izašla na teren zbog pritužbi na pucnjavu te je podnijela prekršajnu prijavu protiv Hincha zbog pucanja iz oružja unutar grada.
Glasnogovornica policije Catherine Buckley rekla je za Los Angeles Times da je Hinch upravo kupio novi pištolj te da je policajcima rekao da nije znao da krši zakon time što puca, no da ‘mu nije nimalo žao zbog toga što je učinio.’
- Bilo je veličanstveno. Anđeli su pjevali, izjavio je.
- Bilo je to s predumišljajem, oh, da. Pazio sam da ne bude ništa iza njega i ništa od čega bi se metak mogao odbiti, dodao je.
Lokalne novine Colorado Springs Gazette prenose kako su ‘male nade da će se računalo oporaviti’.
http://www.jutarnji.hr/-izveo-sam-ga-u- ... i/1335876/
Svaka budala danas može biti novinar. A sve budale očito pišu za jutarnji, večernji i net.hr
.. a oni koji ipak dobiju otkaz kod njih, slijedeće zaposlenje nađu u dnevno.hrcalisto053 je napisao/la:Svaka budala danas može biti novinar. A sve budale očito pišu za jutarnji, večernji i net.hr![]()
![]()
-
Tomislav001
Dobra pjesma
Kakav je ovo naglasak,zvuči ko nešto između vojvođana i dalmatinaca
- Suko
- Site Admin
To je jezik kojim govore zadarski Vlaji.
Mladoženja
Jutro nakon prve bračne noći. Pita mlada svog "friško ispečenog" muža - "dragi, dali ćeš nam ti skuhati kavu ili ni to ne znaš" .
Pozz
Jutro nakon prve bračne noći. Pita mlada svog "friško ispečenog" muža - "dragi, dali ćeš nam ti skuhati kavu ili ni to ne znaš" .
Pozz
Ok i što sad?