Pozz
Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Jbg, tema više ne postoji. Daj nam hint što je pisalo.bertone je napisao/la:Ubuntu.hr/forum - oglas!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
jbg.. kasnije sam se sjetio da sam trebao uhvatiti SS.. ugl, prodaja krivotvorenih putovnica i vozačkih dozvola za bilo koju zemlju svijeta 
- audiosl4ve
i to na engleskom 
Ne, vjerovao ili ne ali na dobrom HR.. možda je netko uzeo državne poticaje za osnivanje male tvrtke pa se bacio u biznisaudiosl4ve je napisao/la:i to na engleskom
Sto sklonise, mogo sam narucit sta 
Jesi zapamtio mail, br. ?
- jurastublic
Baš si naš'o Bertonea pitat takve stvari.gagiD je napisao/la:Sto sklonise, mogo sam narucit sta
"Hodor bre foobar"
Ah zaboravih, al ne moze mi nista, nisam mu u nadleznosti

To je Bertone i stavio da pohvata sumnjivce kojima takvo sto i treba.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!