TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: TOP TEMA: Arch fan club
A ne znam. Niti jedan Mint 17.1 mu nije skužio wireless u live modu, pa smo digli Arch koji ga je jedini skužio. Možda su u međuvremenu nadogradili kernel pa sad radi OOTB. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- bikerbj
ekipa mogu li se na arch instalirati ati driveri.....ustvari hoće li mi playonlinux raditi sa driverima grafike koji dolaze sa arch instalacijom....
- blast beat
To već nema veze sa distribucijom nego sa samim drajverima.
sad tek vidim ovaj post jer narcisoidno pretražujem forum za spominjanje moga imenaCooleech je napisao/la:Ništa mi iweb nije rekao.Oh, well, nije da će ikome nedostajati.
ispričavam se što nisam rekao, mislio sam da jesam ali očito sam zaboravio... uglavnom, forum je ugašen jer je bila ultra-navala spamera i jer nitko nije bio na njemu, a krenuo je poprilično trošit resurse koji su nam tada hitno trebali, a nitko nije bio tamo aktivan da bi ga održavao i updateirao.
možete ga dobit nazad, imam backup baze, nije problem, i eto, ispričavam se još jednom što nisam rekao
- Cooleech
- Moderator
Znaš onu pismu šta se počesto vrti po radiju "I don't care... (I love it)" 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Hii, prvi post. 
Malo sam uranila jer mislim instalirati Arch tek za 2 mjeseca nakon što si kupim laptop( studentski poslovi
)..
Valjda ću uspit. Istraživam svaki dan, nadam se da ću nauciti nesto za 2 mj. xD.
Nemam nešto iskustva u Linuxu, samo malo u Kali.. can't wait
Malo sam uranila jer mislim instalirati Arch tek za 2 mjeseca nakon što si kupim laptop( studentski poslovi
Valjda ću uspit. Istraživam svaki dan, nadam se da ću nauciti nesto za 2 mj. xD.
Nemam nešto iskustva u Linuxu, samo malo u Kali.. can't wait
Hi mistborn && dobrodosla 
Za 2 mjeseca mozes... ih
Mozes sigurno.
Za 2 mjeseca mozes... ih
- Cooleech
- Moderator
Dobrodošla, buduća Archerice! Baci oko na moj potpis (prvi link), you may find something interesting.. 
Arch fan club.... interesting and useful 
Hvalaa i ocu.